GeForce NOW nedir?

emircannnn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisizliğimi mazur görün ama GeForce NOW ismini çok duyuyorum. Yok işte oyun performansı artar yeni kart alma GeForce NOW yükle onunla hızlan oyun grafiklerini de iyi yaptığını duydum. Bana bunu açıklar mısınız? GeForce NOW nedir ve nasıl kullanılıp indirilir ve sadece NVIDIA için mi cevaplarsanız sevinirim.

Nvidia tarafından sunulan bir bulut oyun hizmetidir. Bu hizmet, bilgisayar oyunlarını oynatmak için yüksek güçlü bir uzaktan bilgisayara bağlanır ardından kullanıcının cihazına akış yoluyla oyun oynamasını sağlar. Kullanıcıların düşük veya orta seviyeli bir bilgisayarla bile en yeni ve en iyi oyunları oynayabilmelerini sağlayan bir teknolojidir ancak internetiniz kötüyse işinize yaramaz. Sadece Nvidia kullanıcıları için değil AMD kullanıcıları da kullanabiliyor.

Arkadaşlar bilgisizliğimi mazur görün ama GeForce NOW ismini çok duyuyorum. Yok işte oyun performansı artar yeni kart alma GeForce NOW yükle onunla hızlan oyun grafiklerini de iyi yaptığını duydum. Bana bunu açıklar mısınız? GeForce NOW nedir ve nasıl kullanılıp indirilir ve sadece NVIDIA için mi cevaplarsanız sevinirim.

Bilgisayarınızdan ve ekran kartınızdan bağımsız olarak bulut üzerinden oyun oynamanızı sağlayan bir sistem hocam.

İnternet aracılığıyla başka bilgisayarlara bağlanıp oyun oynamanızı sağlıyor, hem görüntü pek stabil olmuyor hem de desteklediği oyun sayısı sınırlı. Ayrıca ingilizcen kötüyse yama falan yapamıyorsun, Türkiye'deki serverlerda 1060 kart bile çıktığı oluyor.

Performans arttırıcı bir uygulama değil.

Twitch'de oyun izlediğinizi hayal edin ama siz oynuyorsunuz. Bir server oyunu çalıştırıyor ve sizin bilgisayarınız o serverdan görüntüyü alarak oyunu kontrol etmenizi sağlıyor.

Oyun kurmanıza gerek kalmıyor çünkü oyun uzaktaki bir serverda kurulu oluyor size görüntü ve ses geliyor sizden karşıya da oyun oynarken girdiğiniz komutlar gidiyor. Görüntü kalitesi PC'de kurulu oyun kadar olmaz elbette ama oldukça pratik bir sistem ben severek kullanıyorum.

Bu arada oyunların sahibi olmanız gerekiyor Steam, Epic, Ubisoft, EA vs üzerinden almış olduğunuz oyunları (hepsi değil) oynayabiliyorsunuz birkaç tıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı