Evet arkadaşlar detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
İstediğim oyunları oynamak için oyunun steam'da mevcut olması gerekiyor yani? Yoksa örnek olarak mı söylediniz.Düşük sistemi olan, ancak yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunu oynamak isteyenler için bulut tabanlı bir sistemdir. Örneğin Steam'da RDR2 oyununa sahipsiniz ancak oyunu rahat oynayacak bir sisteminiz yok. Geforce Now sayesinde hiçbir sorun yaşamadan oynayabilirsiniz. Ancak İnternet hızı da çok önemli. 25 Mbps ve altında ise hiç bulaşmayın. Online oyunlarda hala gecikme var, ancak hikayeli oyunlar oynanabilir durumda. 100 Mbps internetiniz var ise dert etmenize gerek yok bitrate'yi en sona çekin ve görsel şölenin keyfini yaşayın.
Sahip olmanız gerekiyor. Yoksa oynayamazsınız. Örneğin Steam'e girmeniz gerekir ve hesabınızı girersiniz kütüphanenizde hangi oyun var ise onu oynayabilirsiniz. Yani Game Pass gibi bir şey değil.İstediğim oyunları oynamak için oyunun steam'da mevcut olması gerekiyor yani? Yoksa örnek olarak mı söylediniz.
Deneyebilirsiniz. Çok zamanınızı almaz 2 dakika civarı bile sürmez. Tahminimce 720P 30 FPS oynayabilirsiniz.14 Mbps stabil hız alıyorum, Witcher 3 gibi hikaye odaklı online olmayan oyunları oynayabilir miyim sizce? 480-720p arası olup gecikme aşırı olmayacak şekilde ayar yapılabilir mi bu internet hızına göre?
14mbps bile iyi benim binamda altyapı dahi yokSunucu yoğun olduğundan server kapasite hatası alıyorum, ondan dolayı sorayım dedim. Herkes maşallah 25-50mbpslerde gezdiği için hızdaş birini bulup soramadım![]()
10 Mbps hızım var. Görüntü 360P'deydi. Bende direkt giriş yapıyor anlamadım.Sunucu yoğun olduğundan server kapasite hatası alıyorum, ondan dolayı sorayım dedim. Herkes maşallah 25-50mbpslerde gezdiği için hızdaş birini bulup soramadım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.