Uygulama düzgün kurulamamış anlaşılan silip tekrar yükleyin.Kendi sitesinden indirip kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım, silip yükledim. Bu hatanın çözümü nedir?
Eki Görüntüle 817444
Zaten 2-3 kere silip yükledim. Yüklerken ekran videosu alıp buraya atıcam, bakalım doğru mu kuruluyor.Uygulama düzgün kurulamamış anlaşılan silip tekrar yükleyin.
Windows güncellemelerini yaptınız mı?Zaten 2-3 kere silip yükledim. Yüklerken ekran videosu alıp buraya atıcam, bakalım doğru mu kuruluyor.
Windows 8.1, 4 GB, 64 BİT. Güncelleme yapmıyorum. Windows 8.1'de sorun var, sürekli çöküyor.Windows güncellemelerini yaptınız mı?
Ayrıca temp klasörünü de temizleyin orada kalan bir dosya hataya sebebiyet veriyor olabilir.
Ayrıca sisteminiz Windows 10 mu? Kaç GB RAM'iniz var? Sisteminiz kaç bit?
Forumlardan okuduğum ve deneyimlerimden edindiğim kadarıyla Windows 8'te sıkıntı var. Eğer kullanmak istiyorsanız Windows 10 kurun. OEM Key satın alabilirsiniz.Windows 8.1, 4 GB, 64 BİT. Güncelleme yapmıyorum. Windows 8.1'de sorun var, sürekli çöküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.