GeForce NOW oyun önerisi

Salih METİN

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
5.960
Makaleler
13
Çözümler
20
Control'ü sevemedim maalesef. Hitap etmedi pek. Dead By Daylight, Division 1, Rocket League, R6S oynadıklarım arasında. Dark Souls, Dying Light ve zombil temalı oyunları pek sevmiyorum. Bunlar haricinde oyun önerisinde bulunabilecek var mıdır? Hellpoint ücretsizmiş. Pek souls türünü sevemediğimden dolayı almadım bile. İndie olabilir, AAA olabilir, Online olabilir. Her türe açığım neredeyse. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz tabii.
Peki o zaman. Geforce Now'ı pek fazla kullandığım söylenemez, çoğunlukla bedava verilen oyunlara göz atmak için kullanıyorum. En son For Honor'ı ve kısıtlı bir süreliğine ücretsiz olarak oynanabilen Watch Dogs Legion'ı denemiştim, memnun kalmıştım açıkçası.

Bunların haricinde AC Odyssey'i ve Valhalla'yı önerebilirim.
 
Peki o zaman. GeForce NOW'ı pek fazla kullandığım söylenemez, çoğunlukla bedava verilen oyunlara göz atmak için kullanıyorum. En son For Honor'ı ve kısıtlı bir süreliğine ücretsiz olarak oynanabilen Watch Dogs Legion'ı denemiştim, memnun kalmıştım açıkçası.

Bunların haricinde AC Odyssey'i ve Valhalla'yı önerebilirim.

For Honor'ı aktif olarak olmasa da oynuyorum. Memnunum açıkçası. Legion'u, Valhalla'yı alamadım. Aynı şekilde Odyssey için de Epic'i bekliyorum.
 

Geri
Yukarı