Arkadaşlar normalde 140 TL ama burada 110 yazıyor anlamadım. Buradan alsam bir fark olur mu? Arkadaşlar bir de bende şu an Paycell var yeni aldım onun ile satın alsam %50'sini veriyor mu bitti mi? O kampanya.
Alacağım şimdi hocam sağ olun benim size bir sorum var acaba Premium hesapta ne kadar sıra beklemiyor sorular için bir konu açacağım sizi etiketlesem sorun olmaz değil mi @Blannk
@Blannk hocam ben oyunfordan aldım bunu uygulamadaki kodnkullan kısmındamı aktifleştireceğim.
Alacağım şimdi hocam sağ olun benim size bir sorum var acaba Premium hesapta ne kadar sıra beklemiyor sorular için bir konu açacağım sizi etiketlesem sorun olmaz değil mi @Blannk
Benim açımdan bir sorun olmaz hocam istediğiniz zaman etiketleyebilirsiniz. Şimdi sorunuza gelirsek sabah saatlerinde genelde sıra olmuyor fakat gece 10 dakika kadar sıra bekleme ihtimaliniz bulunuyor.
Benim açımdan bir sorun olmaz hocam istediğiniz zaman etiketleyebilirsiniz. Şimdi sorunuza gelirsek sabah saatlerinde genelde sıra olmuyor fakat gece 10 dakika kadar sıra bekleme ihtimaliniz oluyor.
Anladım hocam sağ olun size son bir şey söyliyeceğim Paycell uygulamasında şunu gördüm ama acaba kişi sayısı dolmuş mudur işlemi buradan mı yapsam bir de ilk harcamaya 20 TL hediye de var @Blannk