GeForce Now powered by GAME+ deneyimim

Ariana_05

Picopat
Daha önce Technopat Sosyal'de kod çekilişini kazanmıştım fakat Recep bey 'mesaj sayısı' yetmediğinden dolayı kodu göndermemişti. Ben de bugün mesut çevik'in Twitch kanalında NVIDIA Türkiye'den can Bey'den kodu aldım.
Kayseri'de ikametgah ediyorum ve Türk Telekom kullanıyorum. Bağlantı türü: Ethernet.
Global GeForce Now'da test yaptığımda paket kaybı 2.0 çıkarken GeForce Now powered by GAME+'ta 93.7 çıkıyor fakat kullandığımda kontrollerde sorun yaşamıyorum muhtemelen hatalı ölçüyor.

gfn.PNG

Görüntü kalitesi global GeForce Now'a göre artmış durumda ve kontroller daha akıcı hale geldi.

Konuyu düzenlerim.

93 kare kaybıyla güzel bir performans aldığınızı mı söylüyorsunuz?
93 kare kaybı ölçmesi bir hatadan ibaret. Global GeForce Now hesabımda test yapıyorum 2.0 ölçüyor, GAME+'da test yapıyorum 93.7 ölçüyor fakat kontroller ve görüntüde bir sorun yok. DonanımHaber'de de aynı sorunu yaşayanlar var. Ölçme kısmı hatalı.

Ya şu kodları nasıl alıyorsunuz geçen Recep Baltaş pazartesi vereceğiz dedi forumda baktım yoktu youtubedan yayın açmıştı son anda girip cevaplamaya çalıştım ama yine alamadım başka yerlerde de yok ve açıkçası en çok benim ihtiyacım var adamın rtx 2060 gtx 1660 gtx 1050 ti ekran kartları var belki de rtx 2070 3060 kullanıyor ama kodları var hatta satıyor bir de utanmadan ben intel hd graphics baytrail 64mb ile cs 1.6da 25 fps alıyorum ve geforce now aktif kullanan birisiyim gündüzleri 300 400 kişi beklediğim için sabah 5 6 ya kadar uyumayıp o saatlerde giriyorum ve performansı da 70 80 ms oluyor eu olduğu için. Yazık cidden.

Bir de başkaları kod isteyerek konu açıyor 3 4 sayfa oluyor sıkıntı yok ben isteyince moderatörler "dilencilik yapma" diye siliyor konuyu. Muhteşem. Ön kayıtta ilklerdenim hala kod alamadım. Açıkçası bu sistemimle en iyi ben değerlendirebilirdim şahsen Geforce NOW Game+ programını çünkü sistem yetersiz ve aktif bulut oyuncusuyum.

Eğer ki siz "düşük sistemlerde mobilde ve tabletlerde oyun oynama imkanı" diyorsanız ben ve benim gibi düşüğün düşüğü sistemi olanlara ilk önce vermeliydiniz. Çekiliş sistemi çok saçma. Anket yoluyla beta sürecine alsalar daha mantıklı olurdu. RTX GTX kartı olan kişilere gitmezdi kodlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı