Çözüldü GeForce NOW reklam çıkması normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

karizma_adam

Yoctopat
Katılım
13 Nisan 2024
Mesajlar
18
Founders hesap açtım satın alıp. (nasıl açılacağını gösteren txt yani)Ancak, oyunun sıra bekleme ekranına girince oyun görseli yerine reklam veriyor. Virüs yemedik değil mi dostlar? 😃
 
Çözüm
hocam, İtemsatış da parayı inadina Discord basmamak ve gerçek hayatta da hazır ufak bir yiyecek yememek adına böyle bir şey yaptım. Yani, satın aldım derken adam bana otomatik teskimat ile bir rehber yolladı.

Sorun yok ücretsiz hesap olduğu için reklam geliyor.
Yapacak bir şey yok, bu arada orijinal founders linki atar mısınız? Ayrıca satıcıya bir şey bir şey demem lazım sanırım.

VPN ile GeForce NOW sitesine girmeniz yeterli.

1713552952658.png
 
3060'la 2080 arasında neredeyse fark yok bu yüzden gereksiz bana göre. 4080'li olan paket iyi ama o da bayağı tuzlu.
O fark belli başlı oyunlarda belli oluyor sistemlerdeki tek fark ekran kartı değil. Mesela Baldur's Gate 3 oyununda 2080 ekran kartı olan sistemde kaplamalar 3 4 dk kendine gelemiyorken 3060 kartlı sistemde daha iyi yükleniyor.
 
GeForce NOW az boş sistem zaten bence. Aşırı para istiyor. Onun yerine kendine sistem alsan o sistemde de istediğini yapabilirsin sonuçTa. bence daha iyi. Neyse ki muhtemelen 1 ay sonra bilgisayar alıyorum.

Ben şahsen okul da eski dizüstü bilgisayarım da. Witcher 3 oynamak için kullanıyorum sabah sırada olmuyor 2 dk da girebiliyorsun.
 
GeForce NOW az boş sistem zaten bence. Aşırı para istiyor. Onun yerine kendine sistem alsan o sistemde de istediğini yapabilirsin sonuçta bence daha iyi. Neyse ki muhtemelen 1 ay sonra bilgisayar alıyorum.

Ben de zaten para vermekten bıktığımdan taksitle bir sistem dizdim şu anda ondan yazıyorum kafam rahat :D umarım sen de istediğini alırsın dostum.
 
Ben şahsen okul da eski laptopta. Witcher 3 oynamak için kullanıyorum sabah sırada olmuyor 2 dk da girebiliyorsun.

Çok istisnai durumlar var işte.

Ben de zaten para vermekten bıktığımdan taksitle bir sistem dizdim şu anda ondan yazıyorum kafam rahat :D umarım sen de istediğini alırsın dostum.

Umarım. İlkokuldan beri hayalim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı