GeForce Now Rust grafik ayarları nasıl olmalı?

darkpr

Hectopat
Ben GeForce NOW üzerinden Rust oynuyorum. Fakat oyunda grafik olarak sıkıntılar çekiyorum. Mesela uzaklar bulanık gözüküyor. Oyunda iyi olabilmem için yeterli olacak bir grafik ayarları önerebilecek var mı?

Ben GeForce NOW üzerinden Rust oynuyorum. Fakat oyunda grafik olarak sıkıntılar çekiyorum. Mesela uzaklar bulanık gözüküyor. Oyunda iyi olabilmem için yeterli olacak bir grafik ayarları önerebilecek var mı?
Ekstra grafik ayarları gibi bir sekme var rust ın ayarlar kısmında herseyi kapat

Gelişmiş grafik ayarlarında her şeyi kapatın. Bunların dışında Alan Derinliği ve Hareket Bulanıklılığını da kapatırsanız çok iyi gözükür oyun. Saydığım ayarlar dışında hepsini ultraya alabilirsiniz. Ayrıca GeForce çözünürlüğü de monitörünüzden yüksek ya da düşük olmasın.

GeForce Now'dan Rüşt oynanabiliyor mu? Güzel oluyor mu?
Evet ama premium ile daha iyi olur çünkü rust gibi vur oyunda 1 saat az ayrıca her tekrar girişte sujcu dosyalarını yeniden yüklemesi biraz sürüyor ayrıca iyi olup olmaması ihternetinize bağlı

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim fakat bir sıkıntı var GeForce NOW da ayarları yapıyorum oyundan çık gir yapıyorum ve ayarlar sıfırlanmış oluyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim fakat bir sıkıntı var GeForce NOW da ayarları yapıyorum oyundan çık gir yapıyorum ve ayarlar sıfırlanmış oluyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Maalesef yok GeForce NOW'siz çıkınca otomatik eski ayarlara dönüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı