GeForce Now Sıra Bekleme Sorunu

GeForce Now'a bu sabah 12'de giriş yaptım. Hala sıradayım bayağı zaman geçti, bunu düzeltebiliyor muyum?

Hangi oyunda okadar sıra bekledin bir de aylık 5 Euro'ya paralı sürüme geçiyorsunuz diye biliyorum 8 saat bekleyip 1 saat oyun oynamaktansa aylık 5 Euro verip daha fazla oynamak bence çok makul bir durum bir de zaman çok önemli zamanı bir daha eskisine getiremiyoruz maalesef.

Bu sorunu aşabilmenizin yegâne çözümü hesabınızı Founders adı altında premium üyelik seviyesine yükseltmeniz ile mümkündür. Ancak ne yazık ki GeForce Now Avrupa üzerinden sağladığı Founders satışlarını durdurdu. Bu durumda dahi bir çözüm elbette mevcut; ABD veya Kanada ülkeleri üzerinden (VPN ile) üyeliğinizi Founders'a yükseltebilirsiniz. Üstelik ilk 3 ay boyunca ücret ödemeden premium üyeliğin keyfini ilk elden deneyimliyorsunuz ve hatta öyle ki hiç ücret ödemeksizin 3 ay bitimine az bir süre kala üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Bu sorunu aşabilmenizin yegâne çözümü hesabınızı Founders adı altında premium üyelik seviyesine yükseltmeniz ile mümkündür. Ancak ne yazık ki GeForce Now Avrupa üzerinden sağladığı Founders satışlarını durdurdu. Bu durumda dahi bir çözüm elbette mevcut; ABD veya Kanada ülkeleri üzerinden (VPN ile) üyeliğinizi Founders'a yükseltebilirsiniz. Üstelik ilk 3 ay boyunca ücret ödemeden premium üyeliğin keyfini ilk elden deneyimliyorsunuz ve hatta öyle ki hiç ücret ödemeksizin 3 ay bitimine az bir süre kala üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
Hocam bende premium mevcut.Ama 200 küsür kişi bekletiyor hala.Her zaman demiyorum ama bekletiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı