Çözüldü GeForce Now sıra sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KarpeX

Hectopat
NVIDIA GeForce Now'da Left 4 Dead 2 oyununu oynamak istiyorum. Ama ya "bölgenizde kullanım sınırı aşıldı" diyor ya da aşağıya koyduğum fotoğraftaki gibi. Çözümünü bilen varsa yazsın. Premium al diyecekseniz demeyin param yok :D .Başka ücretsiz bulut oyun platformu bilen varsa yazarsa sevinirim.

1608381659722.png

Çözüm
Cyberpunk 2077 yüzünden büyük ihtimalle. Çok fazla kişi oynuyor, ücretli üyeliğiniz bile olsa sıra bekletme ihtimali var. Beklemekten başka çare yok.
NVIDIA GeForce Now'da Left 4 Dead 2 oyununu oynamak istiyorum. Ama ya "bölgenizde kullanım sınırı aşıldı" diyor ya da aşağıya koyduğum fotoğraftaki gibi. Çözümünü bilen varsa yazsın. Premium al diyecekseniz demeyin param yok :D .Başka ücretsiz bulut oyun platformu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Eki Görüntüle 789671

Çözümü maalesef sıra beklemek. Bazen 400 sıra varken başlatabiliyor yani sıkıntı etmeyin. Sıra beklemekten başka yapabilecek bir şey yok.

Her medeni insan gibi sıra bekliyorsun işte. Hilesi falan soruyorsan yok. 5 Euro verip üyelik satın alabilirsin.

Hilesini sormadım, VPN falan kullanmak hileye giriyorsa tabii.
Cyberpunk 2077 yüzünden büyük ihtimalle. Çok fazla kişi oynuyor, ücretli üyeliğiniz bile olsa sıra bekletme ihtimali var. Beklemekten başka çare yok.
maalesef bekleyeceğiz artık.

Çözüm işareti varsa, çözümü bulduğunu düşündüğünüz kişiyi, çözüm olarak işaretleyin lütfen. Yoksa yetkilileri etiketleyerek konu türünü değiştirmesini isteyebilirsiniz.
Çözüm işareti nerede tam olarak? Bulamadım da.
Bana göre sırayı bilerek bekletiyor çünkü 300-400'lerde 3 er 3 er düşmeye başlamışken 100'den aşağıya gelince teker teker düşüyor yani bana göre bir algoritma var.
Bende 300-400'lerde bile 1'er 1'er düşüyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı