Hocam her girdiğimde sırada 600 kişi oluyor. Her sunucuda denedim çoğunlukla benzer sayılar.Almanya kullanıyordum ancak gecikme sorunundan dolayı Amerika sunucusuna geçtim. Gecikme çok az.
Hocam her girdiğimde sırada 600 kişi oluyor. Her sunucuda denedim çoğunlukla benzer sayılar.Almanya kullanıyordum ancak gecikme sorunundan dolayı Amerika sunucusuna geçtim. Gecikme çok az.
Ben VPN ile konumumu united states yapıyorum. Önümde sadece 5 10 kişi oluyor. Bu oynadığın oyunada bağlı.
Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Yılbaşı falan diye bence bilemiyorum sinir bozucu oldu bayağı.Bende Avrupa yapıp oynuyordum en fazla 20 dk sıra beklemişimdir ama son günlerde arttı geçen 2 saat bekleyip sinirlenip kapattım.
Almanya kullanıyordum ancak gecikme sorunundan dolayı Amerika sunucusuna geçtim. Gecikme çok az.
Ben VPN ile konumumu united states yapıyorum. Önümde sadece 5 10 kişi oluyor. Bu oynadığın oyunada bağlı.
Otomatiğe çekmenizi öneririm.Hocam bende Avrupa'dan kaydoldum. Bilgisayarın konumunu Almanya'ya ayarladım, VPN'i Almanya'ya ayarladım ama bende çok sıra var. 500 kisi filan oluyor genelde. Siz hangi sunucu da oynuyorsunuz ben EU northeast.
Kayıt olurken VPN yi amerika olarak ayarladım.Hocam Amerika sunucusu derken ayarlardan sunucuyu us mu seçiyorsunuz yoksa Launcher'i Amerika olarak mı indirdiniz?
Şu an benim bulduğum en mantıklı yöntem şu: Ayarlardan sunucu olarak us seçiyorum sırayla sıraya girdiğimde hangisi 300 civarındaysa onda bekliyorum girmesi 10-15 dakika falan sürüyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz hocam?
Hocam bende Avrupa'dan kaydoldum. Bilgisayarın konumunu Almanya'ya ayarladım, VPN'i Almanya'ya ayarladım ama bende çok sıra var. 500 kisi filan oluyor genelde. Siz hangi sunucu da oynuyorsunuz ben EU northeast.
Hocam sunucuyu Amerika seçmeyi denediniz mi?
Denedim ama çok fazla ping var. EU central da 44 ms civarı alırken Amerika da en düşük 130.
Hocam öbür türlü de çok sıra var ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.