GeForce Now Beta kodumu girdim ve hesabıma entegre ettim. Sonra Windows için .exe'yi indirdim yukledim. Sorun şu, Steam ya da oyunları açmaya çalıştığımda yuklenme ekranı geliyor. Tam ekran oluyor, çözünürlük değişiyor, ekran siyah oluyor ve kapanıp geri masaustune atiyor.
GeForce Now Beta kodumu girdim ve hesabıma entegre ettim. Sonra Windows için .exe'yi indirdim yukledim. Sorun şu, Steam ya da oyunları açmaya çalıştığımda yuklenme ekranı geliyor. Tam ekran oluyor, çözünürlük değişiyor, ekran siyah oluyor ve kapanıp geri masaustune atiyor.
Önemli değil. İnsanı çıldırtır bu durum. Çektiğim soru videosunun altına bir arkadaş yazmış denedim bende oldu bikgfisayarım lenovo g570 gayet akıcı adsl 24 mb bağlantıyla.
Maalesef sorun tekrarladı. Çözen varmı? önceki gönderdiğim videodaki çözüm işe yaramıyor bende şuanda.
Önemli değil. İnsanı çıldırtır bu durum. Çektiğim soru videosunun altına bir arkadaş yazmış denedim bende oldu bikgfisayarım lenovo g570 gayet akıcı adsl 24 mb bağlantıyla.
Maalesef sorun tekrarladı. Çözen varmı? önceki gönderdiğim videodaki çözüm işe yaramıyor bende şuanda.
konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ve sizin gösterdiğiniz json dosyası bende yok. üyelik aldım ilk gün normaldi açılıyodu sonraki gün kapanmaya başladı oyunlara giremedim tekrar 1 gün sonra düzeldi ama geri geldi.
çok kez sil yükle restart gibi işlemler denedim 4 gündür oyun oynayamıyorum. Geforce now üyelik alınca gelen maile yorum attım dedim yardım edin ya da para iadesi istiyorum faydalanamıyorum dedim. çözümünü bilen varmı?
ya da sizde olan json dosyasını bana atarsanız bi çözüm yapılabilirmi?
PowerShell script to adjust DirectX settings from DirectX 11 to DirectX 9, improving compatibility with certain applications or older systems within the GeForce Now environment. - EnesKeremAYDIN/Ge...