GeForce Now siyah ekran ve kapanma sorunu

Yer
Nvidia'nın yanında
GeForce Now Beta kodumu girdim ve hesabıma entegre ettim. Sonra Windows için .exe'yi indirdim yukledim. Sorun şu, Steam ya da oyunları açmaya çalıştığımda yuklenme ekranı geliyor. Tam ekran oluyor, çözünürlük değişiyor, ekran siyah oluyor ve kapanıp geri masaustune atiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Now Beta kodumu girdim ve hesabıma entegre ettim. Sonra Windows için .exe'yi indirdim yukledim. Sorun şu, Steam ya da oyunları açmaya çalıştığımda yuklenme ekranı geliyor. Tam ekran oluyor, çözünürlük değişiyor, ekran siyah oluyor ve kapanıp geri masaustune atiyor.
evet bendede aynısı oluyor yardım edin lütfen

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte ne yapılması gerektiğini anlattım.
Yapanın nasıl aklına gelmiş hiçbir fikrim yok.

ÇÖZÜLDÜ

Önemli değil. İnsanı çıldırtır bu durum. Çektiğim soru videosunun altına bir arkadaş yazmış denedim bende oldu bikgfisayarım lenovo g570 gayet akıcı adsl 24 mb bağlantıyla.
Maalesef sorun tekrarladı. Çözen varmı? önceki gönderdiğim videodaki çözüm işe yaramıyor bende şuanda.

Son düzenleme:
Önemli değil. İnsanı çıldırtır bu durum. Çektiğim soru videosunun altına bir arkadaş yazmış denedim bende oldu bikgfisayarım lenovo g570 gayet akıcı adsl 24 mb bağlantıyla.
Maalesef sorun tekrarladı. Çözen varmı? önceki gönderdiğim videodaki çözüm işe yaramıyor bende şuanda.
konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ve sizin gösterdiğiniz json dosyası bende yok. üyelik aldım ilk gün normaldi açılıyodu sonraki gün kapanmaya başladı oyunlara giremedim tekrar 1 gün sonra düzeldi ama geri geldi.
çok kez sil yükle restart gibi işlemler denedim 4 gündür oyun oynayamıyorum. Geforce now üyelik alınca gelen maile yorum attım dedim yardım edin ya da para iadesi istiyorum faydalanamıyorum dedim. çözümünü bilen varmı?
ya da sizde olan json dosyasını bana atarsanız bi çözüm yapılabilirmi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte ne yapılması gerektiğini anlattım.
Yapanın nasıl aklına gelmiş hiçbir fikrim yok.

ÇÖZÜLDÜ

Bu işlemi otomatikleştiren bir program yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı