GeForce NOW süresi neden 1 saat?

harajukubarbie

Megapat
1 saat sizce yeterli mi? Bana sorarsanız hayır değil. Örneğin ben Dead by Daylight oynuyorum ve bir maç ortalama 16-17 dakika falan sürüyor ve en fazla 3 maç girebiliyorsunuz. Bazen de 2 maç girdiğinizde 15 dakikadan az süreniz kalıyor ve artık bir maç daha atmıyorsunuz. Türkiye serverlarında 1 saatlik oyun için 1 saat sıra bekliyoruz ve 1 saat oynadıktan sonra eğer tekrar girmek istersek yine 1 saat beklemek zorunda kalıyoruz çünkü serverlar Full dolu. Şimdi gelip boşuna para ver o zaman yazmayın çünkü 75 TL aşırı uçuk bir fiyat. Bana göre en az 1 30 en fazla 2 olmalıydı ücretsiz saat sınırı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o zaman başlığın yanlış. Fiyat neden bu kadar pahalı demeliydin. Ücretsiz bir şekilde adamların üst düzey bilgisayarlarında kaç saat oynamayı planlıyordun?

Yabancı Server'a nasıl girerim sadece TR sunucusu gözüküyor?

Bunun için GAME+ hesabı ile değil normal NVIDIA hesabı ile girmeniz lazım. Sağ üstte hesabınıza tıklayıp oturumu kapat deyin ardından yeniden oturum aç deyin bir pencere açılacak oradan NVIDIA'yı seçin, yeni hesap oluşturun girebilirsiniz ama TR serverında olmadığınız için biraz pinginiz olabilir deneyin yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı