GeForce NOW TR sunucuları performansı

Avrupa sunucularına yasak falan gelicekmiş diye duydum açıkçası bilgim de yok nasıl bağlanabilirim?
Yasağın çoktan gelmiş olması lazım. Hesap açamıyorsunuz artık Avrupa'da. Önceden açanlar kullanabiliyor. TR hesabını Avrupa'ya geçiremezsiniz bir de.

EU sunucularında sıra beklemeden, yoğunluk olmadığı için performansı daha iyi olarak oynayabilirsiniz.

Ayrıca görüntünün kötü olmasının sebeplerinden birisi de Codec. Yani görüntü sıkıştırma algoritması yüzünden. Daha düşük internet ile oynayabiliyorsunuz böylece. Fakat görüntü kötüleşiyor.

YouTube gibi, orada da Codec kullanılıyor.

30 Haziran'da EU sunucuları Free aboneler için kapatılacak. Tahminimce TR Basic üyeleri için de yol gösterilecek.

Oynayabiliyorken oynayın. Daha bu tarih uzatılmaz.

Bu arada EU sunucularında 100 Mbps ile Dead By Daylight oynuyorum. MaşAllah diyeyim, yağ gibi akıyor oyun.

Şu sonuçla TR sunucularında düzgün oynayamıyorum, şaka gibi :D

Dosya Ekleri

• şaka gibi.png
    şaka gibi.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 41
Eu sunucularında sıra beklemeden, yoğunluk olmadığı için performansı daha iyi olarak oynayabilirsiniz.

Ayrıca görüntünün kötü olmasının sebeplerinden birisi de codec. Yani görüntü sıkıştırma algoritması yüzünden. Daha düşük internet ile oynayabiliyorsunuz böylece. Fakat görüntü kötüleşiyor.

YouTube gibi, orada da codec kullanılıyor.

30 Haziran'da eu sunucuları Free aboneler için kapatılacak. Tahminimce TR Basic üyeleri için de yol gösterilecek.

Oynayabiliyorken oynayın. Daha bu tarih uzatılmaz.

Bu arada eu sunucularında 100 Mbps ile Dead by Daylight oynuyorum. Maşallah diyeyim, yağ gibi akıyor oyun.

Yani 30 Haziran'dan sonra hiçbir şekilde eu sunucularına bağlanamayacak mıyız?

Geforce Now hizmetini uzun zamandır kullanıyorum. Şuan da GamePlus da ücretli aboneliğe sahibim ve Avrupa sunucularına nazaran çok daha iyi performans veriyor, ben oldukça memnunum. Daha iyi bir performans için ayarlar kısmından özel ayarlardan internet kullanımını en yüksek değere çıkartıp bağlantı koşullarına göre otomatik ayarlamayı kapatman lazım. İnternet hızına göre de çözünürlük ayarı yapabilirsin, daha verimli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı