GeForce Now Türkiye test sunucusu açık!

Çok rahat oynarsınız gibi geldi. Arkadaşların dediği gibi upload önemli değilse 720p akıcı oynarsınız.

Sanmıyorum. Diğer ülkelerde fiyatı 5 dolardan 15 dolara falan çıktı. Bizde de farklı olmaz.

Ekranı 1080p olan bir PC de 720p oyun oynamak nasıl bir çile bir bilsen xD

Çok rahat oynarsınız gibi geldi. Arkadaşların dediği gibi upload önemli değilse 720p akıcı oynarsınız.

Ben çoğu oyunu 45 Mbps hızında oynadım. Serverlar TR de olmadığı için arada donma kasamalar oldu. Özellikle AC Valhalla da bulanıklık sorunları falan yaşadım. Umarım herkes doya doya oynar.:)

Nerden yapacağımı da anlamadım ki.
Bilgisayardan girmeyi denediğinizi varsayarak söylüyorum: GFN uygulamasına girin, sağ üstten oturum aç tuşuna basın, sizi bir siteye yönlendirecek. O sitede Nvidia ile giriş yapmanın altında diğer sağlayıcıları göster yeri var. Ona basın ve en alttan GamePlus'ı seçin. Kayıtlı hesabınız varsa o hesap ile giriş yapın. Geri kalanı otomatik halloluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı