Yeni hesap açarsam telefon numarası isteyecek zaten şu anki hesap için telefon numaramı girdim problem yaratmaz mı?Bildiğim kadarıyla sadece telefon numarası ve e-posta değiştirilebiliyor. Bence yeni bir hesap açın ve öyle deneyin.
Yeni hesap açarsam telefon numarası isteyecek zaten şu anki hesap için telefon numaramı girdim problem yaratmaz mı?Bildiğim kadarıyla sadece telefon numarası ve e-posta değiştirilebiliyor. Bence yeni bir hesap açın ve öyle deneyin.
Dediğim gibi, sadece internet testi yapılabiliyor. Şu an oynamak için paket sahibi olmak gerekiyor ama paket sistemi de aktif değil.
Eski hesabı isterseniz silin.Yeni hesap açarsam telefon numarası isteyecek zaten şu anki hesap için telefon numaramı girdim problem yaratmaz mı?
Şimdi girebildim ama bu sefer de TR serveri gözükmüyor.Adamlarda bizi iyi oyalıyor. Çok yakında falan diye. En azından bir şey söyleyin. 2 ay-1hafta falan bir şey söylemeleri lazım.
Eski hesabı isterseniz silin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.