GeForce Now Türkiye test sunucusu açık!

Bildiğim kadarıyla sadece telefon numarası ve e-posta değiştirilebiliyor. Bence yeni bir hesap açın ve öyle deneyin.
Yeni hesap açarsam telefon numarası isteyecek zaten şu anki hesap için telefon numaramı girdim problem yaratmaz mı?

Dediğim gibi, sadece internet testi yapılabiliyor. Şu an oynamak için paket sahibi olmak gerekiyor ama paket sistemi de aktif değil.

Adamlarda bizi iyi oyalıyor. Çok yakında falan diye. En azından bir şey söyleyin. 2 ay-1hafta falan bir şey söylemeleri lazım.
Yeni hesap açarsam telefon numarası isteyecek zaten şu anki hesap için telefon numaramı girdim problem yaratmaz mı?
Eski hesabı isterseniz silin.

Adamlarda bizi iyi oyalıyor. Çok yakında falan diye. En azından bir şey söyleyin. 2 ay-1hafta falan bir şey söylemeleri lazım.

Eski hesabı isterseniz silin.
Şimdi girebildim ama bu sefer de TR serveri gözükmüyor.

Saçma sapan iş ya. Yeni hesap açtım get started diyorum ordan beni tarayıcıya atıyor ama açılan sayfa beyaz bomboş sayfa. Yenilesem de başka tarayıcıdan girsem de boş sayfa.

Güç bela test yapabildim sonunda hala 10 Mbps ölçüyor ping de 80-100. Umarım server tam olarak geldiğinde düzelir.

Henüz telefonda test yapılamıyor galiba. Beni sürekli paket sayfasına atıyor zaten o sayfa da açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…