GeForce NOW Ultimate alınır mı?

Caesar1

Hectopat
Daha fazla  
GeForce NOW Ultimate almayı düşünüyorum. En son 1.5 sene önce kullanmıştım. Biraz sorunluydu. Hala öyle midir, kullanan var mı?

Hocam gördüğüm kadarıyla pek önerilen bişey değil bende bir ara almak istemiştim sonradan vazgeçtim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GeForce NOW Ultimate almayı düşünüyorum. En son 1.5 sene önce kullanmıştım. Biraz sorunluydu. Hala öyle midir, kullanan var mı?

2 yıl boyunca kullandım hizmeti, eğer internetiniz yeterliyse oyunları güzelce oynarsınız, ben hiç Ultimate almadım gerek de duymadım. Online oyun oynuyorsanız diğer bulut servislerine kıyasla en iyisi GeForce NOW bence. Hikayeli oyun oynuyorsanız da gayet rahat şekilde oynarsınız diye düşünüyorum. Ultimate paket şu anda indirimde. Tek sorunları bazen oturumdan çıkıp başka bir oyuna giriyorsun hata oluyor 10 dk bekliyorsun, oyun kütüphanesi falan sınırlı ama eskisine göre çok daha iyi birçok seri eklenmiş durumda tabii ki eksikleri var ama bence ilk 1 haftalık performance paketi ile deneyim edin beğenirseniz Ultimate alın.

Benim bildiğim Ultimate paketi iyi performance paketinden. Tek sıkıntısı Türkiye sunucuları çok kötü ping sorunları vb. yaşayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı