GeForce NOW Rust için GeForce NOW Ultimate almak mantıklı mı?

Beyazye

Decapat
Daha fazla  
80-100 Mbps internetle Rust oynamak için GeForce NOW Ultimate alsam bir sorun yaşar mıyım? Alınır mı? (SSD var)

Son düzenleyen: Moderatör:
80-100 Mbps internetle Rust oynamak için GeForce NOW Ultimate alsam bir sorun yaşar mıyım? Alınır mı? (SSD var)
İnternet iyise alınır. Hatta başka oyunlar da denenebilir.

GeForce Now ile online oyun oynanmaz.
Neden hocam? Sistemi belki iyi degil arkadaşın bu durumda çok mantıklı bir seçenek internet de iyise.

GeForce NOW ile Online oyun oynanmaz.

Neden 100Mbps internet yetmez mi?

İnternet iyise alınır. Hatta başka oyunlar da denenebilir.

Neden hocam? Sistemi belki iyi degil arkadaşın bu durumda çok mantıklı bir seçenek internet de iyise.

Kanka sistemde 2060 falan var da işlemci kötü biraz 50 FPS oynamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geforce Now'daki ücretsiz oyunları denediniz mi? İnternetiniz iyi performans veriyorsa mantıklı bir seçenek ama dediğim gibi, İnternetsiz iyise. Ben de tam bilmiyorum kaç mbps yeterlidir falan o yüzden net bir şey diyemiyorum 100mbps hakkında.

Zaten buluttan oynadığı için ufak bir gecikmesi olacak. Ekstra online bir oyun oynadığı için bir gecikme daha olacak. Normalde olan 50ms bu sefer sana 100-120ms arasında olacak. Ne kadar keyif alabilirsin o sana kalmış.

Arkadaşa katılıyorum. Uzun bir süre GeForce NOW ile Rust oynamaya çalıştım. Ve sonunda dayanamayıp gittim oyun bilgisayarı topladım. Ülkemizde GeForce'a para vermek inanılmaz gereksiz bence. Ne müşteri destekleri var ne de doğru düzgün sunucuları. İnternetim ortlama kalitede olmasına rağmen oyunum o kadar piksel piksel oluyordu ki yazılar daha okunmuyor oynanmaz oluyordu. Ayrıca benim zamanımda Rust'a bir servera girmek yalansız 1 saat sürüyordu.

Her ne kadar iyi internetiniz olsa da GeForce NOW Türkiye sunucuları kötü olduğu için gecikme yaşanıyor illaki. GeForce NOW'dan hikâyeli oyunlar oynanır sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı