Son 4 5 aydır GeForce NOW'u VPN üzerinden Amerika sunucularına bağlanarak sıra beklemeden giriyordum fakat bir gün girerken X oyun bulunduğunuz konumda desteklenmiyor demeye başladı VPN ile mi sıkıntılı yoksa GFN bu olayı fixlemiş olabilir mi?
Yine de bekletiyor.VPN ile bağlanınca sıra bekletmemesinden başka bir yararı oluyor mu?
Yine de bekletiyor.
Sıra haricinde başka bir yararı var mı peki? Ben de GeForce NOW ile oyun oynuyorum ama Max 5-6 dk sıra bekliyorum. Başka bir yararı da varsa ben de VPN ile deniyeyim diyecektim.
1 saat oynayabiliyon.Sıra haricinde başka bir yararı var mı peki? Ben de GeForce NOW ile oyun oynuyorum ama Max 5-6 dk sıra bekliyorum. Başka bir yararı da varsa ben de VPN ile deniyeyim diyecektim.
Hocam 5-6 dakika da sıra bekletmesi için 30 kişi falan olması gerekiyor sabahları mı giriyorsunuz?
1 saat oynayabiliyorsun.
Haa tamam o zaman. Değişen bişey yok. Tr server dan kullanmaya devam edin.Hayır hocam 3 ya da 6 aylık Premium üyelik alıyorum ve kesintisiz 6 saat oynayabiliyorum. 6 saat dolduğu zamanda 5 dakikada tekrar geri giriyorum ve devam ediyorum.
Haa tamam o zaman. Değişen bir şey yok. TR serverdan kullanmaya devam edin.
Ücretsiz kullananlar için faydası oluyor sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.