GeForce NOW VPN ile artık girilmiyor mu?

Yvaina

Hectopat
Daha fazla  
Son 4 5 aydır GeForce NOW'u VPN üzerinden Amerika sunucularına bağlanarak sıra beklemeden giriyordum fakat bir gün girerken X oyun bulunduğunuz konumda desteklenmiyor demeye başladı VPN ile mi sıkıntılı yoksa GFN bu olayı fixlemiş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 106
Hocam bahsettiğiniz sorunun kaynağını bilmiyorum ama merak ettiğim için soruyorum.

VPN ile bağlanınca sıra bekletmemesinden başka bir yararı oluyor mu?

Sıra haricinde başka bir yararı var mı peki? Ben de GeForce NOW ile oyun oynuyorum ama Max 5-6 dk sıra bekliyorum. Başka bir yararı da varsa ben de VPN ile deniyeyim diyecektim.

Hocam 5-6 dakika da sıra bekletmesi için 30 kişi falan olması gerekiyor sabahları mı giriyorsunuz?

Hocam 5-6 dakika da sıra bekletmesi için 30 kişi falan olması gerekiyor sabahları mı giriyorsunuz?

Yok hayır akşam saatlerinde giriyorum. En fazla 100-120 kişi falan sıra beklemişimdir o da 10 dakikayı geçmemiştir.

1 saat oynayabiliyorsun.

Hayır hocam 3 ya da 6 aylık Premium üyelik alıyorum ve kesintisiz 6 saat oynayabiliyorum. 6 saat dolduğu zamanda 5 dakikada tekrar geri giriyorum ve devam ediyorum.

Hayır hocam 3 ya da 6 aylık Premium üyelik alıyorum ve kesintisiz 6 saat oynayabiliyorum. 6 saat dolduğu zamanda 5 dakikada tekrar geri giriyorum ve devam ediyorum.
Haa tamam o zaman. Değişen bişey yok. Tr server dan kullanmaya devam edin.
Ücretsiz kullananlar için faydası oluyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı