GeForce Now Witcher 2 Türkçe yama yapma

SemihX1

Femtopat
Daha fazla  
Başlık yanlışlıkla bozulmuş kusura bakmayın arkadaşlar otomatik düzeltmede Türkçe yama problemi :)

Herkese merhaba,

1-Bir NVIDIA hesabı oluşturdum.
2-GeForce Now indirdim.
3-1 aylık Premium üyelik satın aldım.
4-Steam'imde orijinal duran Witcher 2 senkronizasyon yaptım.
5-Oyunu açtım ve çok güzel performans verdi grafiksel ve FPS açısından.
6-Bildiğiniz gibi isim vermiyorum reklamdan ban yerim diye korkuyorum :) bir ekip Witcher 2'ye bildiğiniz üzere yama yaptı ve bu Steam'da var yani orijinal oyun da var yama.
7-Bu Türkçe yamayı seçebilmek için ise oyunun Launcher'ı gelmesi lazım.
8-Oyunu açtığımda ise direkt açılıyor ne Launcher ekranı geliyor ne başka bir şey.
9-Normal de dil seçeneği Launcher'dan ayarlanıyor bildiğiniz üzere.
10-oyunun dilini nasıl değiştirebilirim?
11-isterseniz YouTube'a: GeForce Now Witcher 2 yazın ve orada bir tane video var 22 dk lık orada Witcher Türkçe.
12-bu GeForce Now'a dosya da atılmıyor.
13-Steam ayarlarındanda yapamadım yani dil seçeneği var ama İngilizce çıkıyor ve Türkçe yok Launcher'dan ayarlıyorsun türkçeyi.
14-velhasıl kelam arkadaşlar bu oyunun orijinalinde Türkçe var Steam'da fakat Launcher açmadan açtığı için GeForce Now Türkçe dil seçemiyorum zaten dosya da atılmıyor sunucuya bildiğiniz üzere.
15- madde 11 orada dediğim gibi o videoda ki kişi de dil otomatik Türkçe olmuş.
16-bazı İngilizce çözümlerde ise GeForce Now'dan Steam'i açın ama açamadım ben geforce now dan steami ve oradan öyle yapın tarzında bir şeyler diyordu fakat GeForce Now'dan Steam tek Witcher 3'de açılıyor oda başlatma ekranı :)
17-ve açıldığı gibi direk oyun yani Steam'a erişemiyorum ve Launcher ekranı gelmiyor oyun Steam kütüphanemde var ve bende yüklü değil GeForce Now ile oynuyorum nasıl Türkçe yapabilirim arkadaşlar? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
18-Arkadaşlar oyun dosyalarının bütünlüğünü sağladan yapabilirim bence ama geforce now dan steam i nasıl açıçağım onu bilmiyorum işte

Aga olmuyor ki ilker hem hiç arkadaşım da yok onun da yapabileceği şeyler belli aga ben sorunu buldum galiba geforce now üzerinden nasıl açabilirim steam i ? dosya bütünlüğünü sağlarsam düzeltirim sorunu bence

aga yeniden yazdım ve çıkmadı ki steam yazıyorum launcher çıkmamakla beraber sadece oyunları çıkıyor ya .
şuan windows'ta değilim bakamıyorum en son geçen hafta steam yazdığımda steam çıkıyordu
aga başkaların da çıkıyor bende niye çıkmıyor ki ?
Arkadaşlar neden çıkmıyor bende steam launcher'ı arkada açık oyunlarla senkronize ettim başkaların da çıkıyor ben de çıkmıyor steam oyunları hatta kütüphanem de gene var :(
Napmam lazım :(
Napmam lazım :(
Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi neden çıkmıyor geforce now da steam yazınca ?
şuan windows'ta değilim bakamıyorum en son geçen hafta steam yazdığımda steam çıkıyordu
aga napayım ben şimdi ne yaptıysam denedim çıkmadı witcher 3 de direk oyun aç yeri var ama ordan mağaza giriyorum 2 gözüküyor ama kütüphane de yok oyna diyorum platform desteklemiyor diyor benim şuan yapmam gereken şey geforce now üzerinden steam i açıp oyun bütünlüğünü doğrulayıp launcher açılıp ordan türkçe dil seçip düzeltmem lazım ama olmuyor kimse mesajlara cevap da yazmıyor yeni konu açıçağım ama süre var :( premium olduğum halde sunucular da bekliyorum ya 17 dakika kaldı :( amerika da daha saat 10:00 onlar uyandığı için bizi geriye atıyor bu nvidia onlar uyanmadan önce çok hızlıca açılıyordu her oyun.

Dosya Ekleri

• steam.png
    steam.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 177
GeForce Now'da oyun dosyalarını değiştirme olayı fixlendi. Gördüğün videodaki adam muhtemelen fixlenmeden önce çekmiştir. Sen yine internete girip indirebilirsin ama dosyaları değiştiremezsin.
hocam öyle değil bak witcher 2 yi türkçe yapabilmek için mount and blade warband da olduğu gibi bir launcher ekranı geliyor ordan ayarlara girip türkçe yapabiliyorsun ama geforce now da witcher 2 yi direk başlattığın an launcher ekranı gelmiyor.Ondan dolayı oyunu steam'dan başlatmam gerek ama bende steam yazdığım'da ise steam çıkmıyor ondan dolayı başlatamıyorum steam'dan dosya bütünlüğü ile başlatırsam launcher ekranı gelir ve oyun türkçe olur.Ben oyunun dosyalarına erişemek ya da değiştirmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı