GeForce NOW Witcher 3'ü indiriyor

Aynı şeyi bende Avrupa sunucularında çok yaşıyordum.
Tabii ondaki 90mb/s olduğu için sıkıntı yaşamıyordum ve oyundan atmıyordu.
Oyundan kaynaklı bir sorun galiba, desteğe oyunun güncel olmadığını bildirin.
(Ya da oyunun normal sürümü olduğu için olabilir çünkü hepimizde GOTY Edition var, DLC'leri yüklüyor)

Aynı şeyi bende Avrupa sunucularında çok yaşıyordum.
Tabii ondaki 90mb/s olduğu için sıkıntı yaşamıyordum ve oyundan atmıyordu.
Oyundan kaynaklı bir sorun galiba, desteğe oyunun güncel olmadığını bildirin.
(Ya da oyunun normal sürümü olduğu için olabilir çünkü hepimizde GOTY Edition var, DLC'leri yüklüyor)

Demin yükleme bitmek üzereydi ama oyuna erişiminiz yok dedi ve attı. Oyuna sahibim kütüphanede böyle gözüküyor;

1630086076309.png

Yanlış oyunamı girdim?

Demin yükleme bitmek üzereydi ama oyuna erişiminiz yok dedi ve attı. Oyuna sahibim kütüphanede böyle gözüküyor;

Eki Görüntüle 1150454

Yanlış oyunamı girdim?

GeForce'da zaten Steam olarak sadece 1 tane var ve onu da standart olarak yüklemişler.
İşte sizde de GOTY olduğu için, otomatik DLC'leri indirmeye kalkıştı.
Tabii bu kalkışmanın sonucu PC kafayı yedi ve bir bahane uydurup seni postaladılar. En iyi tabir ile.
Desteğe bunun hakkında mail atmak dışında sizin fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Sizden kaynaklı değil sorun.

GeForce'da zaten Steam olarak sadece 1 tane var ve onu da standart olarak yüklemişler.
İşte sizde de GOTY olduğu için, otomatik DLC'leri indirmeye kalkıştı.
Tabii bu kalkışmanın sonucu PC kafayı yedi ve bir bahane uydurup seni postaladılar. En iyi tabir ile.
Desteğe bunun hakkında mail atmak dışında sizin fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Sizden kaynaklı değil sorun.

Az önce tekrar denedim 5 DK süren bir indirmeden sonra oyuna ilk defa girdim şu an oyunu deniyorum. Umarım severim. Teşekkür ederim yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı