Evet forum gönderdim ona geri dönüş mü olucak yoksa yeni server açılmasını mı bekliycemMembership bölümünde “Notify Me” seçeneği var.
Evet forum gönderdim ona geri dönüş mü olucak yoksa yeni server açılmasını mı bekliycem
İlk defa alacağım oda bu döneme denk geldi daha önce yaşanmış mıydı ki böyle bir olay uzun sürer mi acaba satın alma aktifleştirmesi? Teşekkürler bu arada bilgilendirmeler içinSatın alma seçeneği aktif olduğunda size mail atarlar.
Aciliyeti yok oyunlar için istiyordum da malum karantina pek mümkün gözükmüyor ama öyle bir hesap bulmakYaklaşık 2-3 haftadır böyle. Canlı sohbetten sordum birçok kez süre vermiyorlar. Birkaç aya açılır diye tahmin ediyorum. Acil lazım ise daha önceden alıp kullanmayan kişilerden ulaşabilirsiniz.
Ben birkaç gün önce edinmiştim 3 aylık süresi olan bir hesap. İlla ki vardır bakmak gerek.Aciliyeti yok oyunlar için istiyordum da malum karantina pek mümkün gözükmüyor ama öyle bir hesap bulmak
Böyle bir site veya yardımcı olacak birileri var mıdır?Ben birkaç gün önce edinmiştim 3 aylık süresi olan bir hesap. İlla ki vardır bakmak gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.