Geforce Now Yetersiz Sistem Sorunu

Ekran kartınız çok kötü değilse yeterli bu uygulama için fakat RAM ve işlemci önemli. Bilgisayarınız eğer 1080p bir videoyu rahat bir şekilde oynatabiliyorsa RAM ve işlemci hızınız yetiyorsa rahat çalıştırır. Youtube'da bir oyun videosunu izliyormuş kadar yoruyor sistemi. 3 saattir oynadım laptopum hiç ısınmadı. Dx 11 destekli ekran kartı da gerekmiyor DirectX 10.1 destekli ekran kartı kullanıyorum.

Ekran kartınız çok kötü değilse yeterli bu uygulama için fakat RAM ve işlemci önemli. Bilgisayarınız eğer 1080p bir videoyu rahat bir şekilde oynatabiliyorsa RAM ve işlemci hızınız yetiyorsa rahat çalıştırır. Youtube'da bir oyun videosunu izliyormuş kadar yoruyor sistemi. 3 saattir oynadım laptopum hiç ısınmadı. Dx 11 destekli ekran kartı da gerekmiyor DirectX 10.1 destekli ekran kartı kullanıyorum.
Ne ramından işlemcisinden bahsediyorsun 1080p30 fps videoyu canlı açıyorum 64 mb dahili ekran kartı ve athlon 4400+ ile. Canlı video oynatıyorum Bu sistemin kullanılması 1 gb ram bile tüketmiyor fakat 4 gb ram istiyor yürü ya
Ne ramından işlemcisinden bahsediyorsun 1080p30 fps videoyu canlı açıyorum 64 mb dahili ekran kartı ve athlon 4400+ ile. Canlı video oynatıyorum Bu sistemin kullanılması 1 gb ram bile tüketmiyor fakat 4 gb ram istiyor yürü ya. Bağlantı hataları veriyor saçma sapan..

İşlemci: intel pentium dual core 2.4ghz
E.kartı: Amd HD5450 1 GB 64 bit
Ram: 2 GB
İNTERNET: 14 Mbs

Hic bir sıkıntı olmadan 720 p de oynuyorum o yazılara bağlı kalma dene istersen. 1 saat oynadıktan sonra direk ücretli versiyona geçtim çünkü ben ve benim gibilerin belki yıllardır bekleyip hayal kurduğu stadia ile umutlanıp hüsrana uğradığımız bir sistemin sunucu Türkiye de bile olmamasına rağmen bu kada iyi performans vermesine hayran kaldım. Yarın sunucuların Türkiye'ye gelmesi durumunu hayal bile edemiyorum.

İşlemci: intel pentium dual core 2.4ghz
E.kartı: Amd HD5450 1 GB 64 bit
Ram: 2 GB
İNTERNET: 14 Mbs

Hic bir sıkıntı olmadan 720 p de oynuyorum o yazılara bağlı kalma dene istersen. 1 saat oynadıktan sonra direk ücretli versiyona geçtim çünkü ben ve benim gibilerin belki yıllardır bekleyip hayal kurduğu stadia ile umutlanıp hüsrana uğradığımız bir sistemin sunucu Türkiye de bile olmamasına rağmen bu kada iyi performans vermesine hayran kaldım. Yarın sunucuların Türkiye'ye gelmesi durumunu hayal bile edemiyorum.
Senin adına sevindim benimde hayalimdi fakat oynayamıyoruz işte.. Büyük ihtimal ekran kartı yok diye. Riser card alıp 256 mb ekran kartını takmam lazım

Bilgisayarımın özellikleri:Eki Görüntüle 498293
Geforce Now sistem gereksinimleri:
Eki Görüntüle 498294
Vediği hata kodu: 0xC0F1103F. 4GB RAM taksam Geforce Now kullanabilirmiyim?
bak bu uygulamayı kullanmana gerek yok. Playstation now adlı uygulama bütün sistemlerde çalışıyor ve bizzat denetim. sadece 2 sorunu var birincisi 15 mbps internet istiyor ikincisi sadece kontrolcü ile çalışıyor ama güzel uygulama dene.

bak bu uygulamayı kullanmana gerek yok. Playstation now adlı uygulama bütün sistemlerde çalışıyor ve bizzat denetim. sadece 2 sorunu var birincisi 15 mbps internet istiyor ikincisi sadece kontrolcü ile çalışıyor ama güzel uygulama dene.
Kontrolcü ile oynamayı sevmiyorum ama biraz araştırayım belki klavye ile oynamanın bir yöntemi vardır.

Intel i5 10.nesil işlemci, Windows 10 Home 64 Bit, MX130 ekran kartı ve 4 GB RAM ile bu hatayı almaktayım. Sorunu nasıl çözebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı