İnceleme GeForce NOW

Oyunlara sahip olmak gerekiyor onu unutup gamepass gibi diye düşünerek aldım o yüzden elimde olan ve ücretsiz oyunları deneyebildim rekabetçi oyunlarda sizce nasıl?
Hocam Steam üzerinden alınan EA Play için destekleri var, Xbox Game Pass desteği de yakında gelecek diyorlar. Benim kendi deneyimim gayet iyiydi.

Şuan ki PC'me erişene kadar da hep GeForce NOW kullandım. 200 Mbps'lik fena değil derecesinde bir Internet'le sorunsuz oynamıştım.

GeForce NOW mantıklı hizmet ancak Türkiye sunucuları kesinlikle yetersiz ve yabancılara RTX 40 serisi sunuluyorken hâlâ Türkiye'de RTX 20 serisi sunuluyordu diye hatırlıyorum. En son kullandığım zamanlarda öyleydi. Açıkçası hâlâ da değiştiğini sanmıyorum ve GeForce NOW'a güvenmemenizi tavsiye ederim. Sebebi de zamanında aylık 200 saat oynama sınırı tarzında bir kısıtlama getirip tepkiler üzerine kaldıran bir firma ve bu kısıtlama sadece Türkiye sunucusuna özeldi. Adamların Türk sunucularına karşı bir garezi olmalı ve fiyatına neredeyse sürekli zam geliyor. Kullandığım zamanda sonraki abonelik yenileme zamanında fiyatı genellikle zamlanmış oluyordu.

Sistem mantıklı ve güzel ancak sistem Turkcell'in elinde olunca biraz sıkıntı. Turkcell iş ortağıydı diye hatırlıyorum. Türkiye şartlarında herkeste dört dörtlük bilgisayar olmayabiliyor ve ekonomik şartlarda bu durumu normal karşılıyorum. Bu tarz bulut hizmeti sunan platformlarla uğraşmaktan ziyade alma imkanınız varsa taksitli bilgisayar almanızı tavsiye ederim. Daha mantıklı duruyor. 10-20 bin TL aralığına çoğu oyunu 1080p ayarlarda oynatabilen ortalama bir sistem dizilebiliyor.

Hocam 6 saat oyun suresi bence gayet yeterli bir oyunu sikilmadan 6 saat oynayabiliyorsaniz helal olsun.
Benim tek oturuşta en uzun oyun sürem 4 saatti sanırsam, oda Witcher 3 oynarkendi.

@RecepBaltaş'ıSevenİnsan YouTuber'lara reklamdan ziyade GeForce NOW üyeliği satın alırken 15 Mbps internetin yeterli olduğu yazıyor ancak yetmiyor. Avrupa sunucuları için yetebilir belki ancak Türkiye sunucuları için kesinlikle yeteceğini düşünmüyorum. Oyunu çamur çamur oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…