GeForce NOW'a 200 saat sınırı geldi

Sınırlama normal kullanıcılara karşı alınmış bir önlem değil. Sistemi 7/24 suistimal edip farklı amaçlarla kullananlara ve kullanacak olanlara karşı alınmış bir önlem. Böylece yoğunluk da azalıyor. 200 saat olması da bir şeyi değiştirmez oyuncular için. Günde 6 saat da oynasanız 200 saat dolmaz.
O kadar çok masumane düşünüyorsunuz ki bizim milleti bu kafayla daha çok sömürürler.
 
Günde 6 saat miş, 6 saat fazlaymış felan, hangi kafayla yazıyorsunuz bunu? İnsanlardan belirli bir ücret alıyorsun sonra karşılığında vaat ettiğin hizmeti kısıyorsun. Üstüne üstlük "kurunun yanında yaş da yanıyor" gibi saçma sapan bir açıklamada bulunuyorsun. 200 saatlik sınır koyacaksan fiyatı düşür önce kardeşim. Bu konunun altında bunu normalleştiren insanları da anlamıyorum. Haklarını savunmaktan aciz insanlar bunlar. Bunlar gibi insanlar yüzünden ülkemizin ekonomisi bu halde. Neyse fazla siyasete girmeyelim. Ben 8:30-19:00 çalışan birisi olarak gece geç saatlere kadar grind yapıyorum, eğer ki geforce now hizmetini kullanmış olsaydım ne mantığı kaldırdı?. Verilen para karşısında size verilen hizmeti kısarsalar ve aynı parayı talep ederseler hakkınıza girmiş olurlar. Hakkınızı savunun.
 
@MehmetYP hocam, kaldı ki aynı ay içerisinde hem fiyatı zamladılar hem de bu saat sınırını getirdiler. GeForce NOW kullanmayı çok önceden bıraktım fakat bırakmama rağmen gidip gelen zammı normalleştirecek de değilim, tepkimi belirtirim.
 
@MehmetYP hocam, kaldı ki aynı ay içerisinde hem fiyatı zamladılar hem de bu saat sınırını getirdiler. GeForce NOW kullanmayı çok önceden bıraktım fakat bırakmama rağmen gidip gelen zammı normalleştirecek de değilim, tepkimi belirtirim.
Olması gereken de bu hocam. Yani bir örnek vermek istiyorum; "Bu olayı normalleştiren insanlara haftalık 6 günden 10 saat çalıştırıyorsunuz, 10.000 TL maaş veriyorsunuz. Birden bire çıkıp şöyle bir açıklama ile maaşlarında kesinti yapıyorsunuz: İş yerinde ki bir kaç arkadaşınız işten kaytarıp işlere engel oluyorlar. O yüzden hepinizin maaşını 8.500 TL ye düşürdüm ama çalışma saatleriniz de değişiklik olmayacak." Bu durum buna benzer fakat bu durum, bu olayı normalkeltiren insanların başına gelse büyük ihtimalle kafayı yerler, istifa ederler, haklarını ararlar.
 
Bu hâliyle bile her gün yaklaşık 6,5 saat oyun oynayabiliyorsunuz. Çok düşük bir sınır değil fakat ek ücret karşılığında uzatma seçeneği sunulması mantıklı olabilir. iPad ve MacBook için çok güzel bir servis.

Yabancılar RTX 4080 ile 4K120FPS deneyimi alırken bizim böyle sınırlamalar almamız çok saçma. Ek ücret olayı işin tuzu, biberi olur.

Günde 6 saatten fazla yapar. Bu kadar hayatsız mısınız?

Olay günde 6 saat değil sınırlandırma olması. İsteyen 24 saat aralıksız bile oynayabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı