GeForce NOW'a 200 saat sınırı geldi

Bir yandan "günde 7 saat mı oynayacaksınız zaten" demek geliyor, bir yandan da "zaten aylık ödeme gibi bir rezilliğe sahipken ayrıca bu mu eklenecek" demek geliyor...

Ben 300-400 ortalama ile oynuyorum :D

25Mbps internetim var, belki VPN'i açık unutuyorsundur ya da Amerika sunucularına bağlanıyorsundur. Sunucular kısmından EU West veya EU northeast seçersen düzelebilir.
 
Xbox Cloud TR'ye resmi olarak gelse de millet şu servisi bıraksa. Bu durum sadece GAME+ için mi geçerli? Yurt dışında var mı böyle bir kural?

Hayır sadece Türkiye'ye özel.

Bence onun yerine Boosteroid almak daha iyi tabii herkese göre değişir fikir.

Euro ya da dolar verip yurt dışı üyeliği almak çok daha mantıklı. Daha stabil, iyi ve sıra bekletmeyen sunucular, pahalı da olsa RTX 4080 üyeliği ve saçma sapan kısıtlamaların olmaması. Zaten GAME+ zam yiye yiye dolar fiyatına ulaşmıştır.
 
Xbox Cloud TR'ye resmi olarak gelse de millet şu servisi bıraksa. Bu durum sadece Game+ için mi geçerli ? Yurtdışında var mı böyle bir kural ?
Almanyada böyle birsey yok. istersen hic cikma böyle sacmaliklar neden hep tr de oluyor :S Millet zaten parca alamiyor tr de birde üstüne bu sacmalik geldi.
 
Arkadaşlar yeni bir mail geldi. Kısıtlama kaldırıldı sanırım.
Screenshot_20230329_170224_Gmail.jpg
 
Aynen tepkilerimiz sayesinde geri adım attılar.Hepimize tebrikler.
Sınır iptal oldu:
Değerli Üyemiz,

GeForce NOW hizmeti belirli kapasiteye sahip sunucular üzerinde hizmet veren bir bulut oyun servisidir. Son dönemde GAME+’a kayıtlı bazı Premium hesapların bireysel oyun oynama dışında farklı amaçlarla kullanıldığını tespit ettik. Bu durum siz Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimini negatif yönde etkilemekte ve sıra bekleme sürelerinin artmasına yol açmaktadır.

Bu amacı dışında kullanımların önüne geçmek, servisimizi her kullanıcımız tarafından eşit şekilde erişilebilir kılmak ve servis kalitemizi üst seviyede tutmak amacıyla önlemler alındı. Bu alınan önlemler, siz Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimine herhangi bir kısıtlama getirmeyecektir.

Sizlerden gelen geri dönüşler doğrultusunda, kötüye kullanım yapan hesapların takibi, tespiti ve sadece bu hesaplar özelinde aksiyon alınacağını paylaşmak isteriz.

GeForce NOW powered by GAME+ olarak, Türkiye’deki oyunseverlerin istedikleri oyuna, istedikleri yerden ve cihazdan erişmesini sağlıyoruz. Yeni aldığımız önlemler, hizmetimizi daha çok kişiye daha erişilebilir kılacak ve sizlere daha iyi bir deneyim sunmamızı sağlayacak.

Daha fazla güç. Daha fazla oyun.

GAME+ Ekibi
 
Demek ki neymiş bir şeylerin kolay yoldan çözümüne gitmeyeceksin. Madem sistemi kötüye kullananları tespit edebiliyordunuz neden en başından böyle bir karar almadınız diye sormak lazım.
 
Tepkinizi Şikayetvar ve diğer platformlardan belirtin ki yaptıkları hatanın farkına varsınlar burada konuşmak hiçbirseyi değiştirmez kullanan ve kullanmayan herkes şikayet edip tepkisini belirtmeli.
 
Günde 6 saatten fazla yapar. Bu kadar hayatsız mısınız?
Hadi ama türkiyede yaşıyoruz hayatsız kelimesi sadece asosyal kişiler için geçerli mi sanıyorsun?
Zaten 18-20 yaşındaki gençler genellikle part-time avm ve market işlerinde çalışıyor tek eğlencesi de oyun oluyor. Çünkü bulunduğun ülkede en fazla yapacağın aktivite oyun oynamak. Ne bir seyehat nede bir konsere gitsen en kötü cebinden 3 bin lira çıkar.
 

Geri
Yukarı