GeForce NOW'da Fall Guys var mı?

Decoring

Femtopat
Daha fazla  
GeForce NOW'da Fall Guys oynamak istiyorum ama yazınca çıkmıyor. YouTube'dan biraz araştırdım videolarda var diyorlar. Ülkemizde mi kapalı yoksa kaldırıldı mı?

Yoksa Epic'te bedava hocam indir oyna.
Yorumunuz çok saçma. GeForce NOW'da ''sahip olduğun'' oyunları oynuyorsun. GFN sana oyun sağlamıyor.

GFN'in amacı sahip olduğun ama sisteminin kaldırmadığı oyunları oynatabilmek. Epic'ten indir oyna diye tavsiye mi olur? Fall Guys'ı da sistem kaldırır ama yorumunuz mantıksız.

10 Saniyede indirebiliyorsan buyur.
7 GB benim için 2 dakikada iniyor. GFN Türkiye sunucuları 2 dakikada bile bağlanamıyor sıra var diye.

Hocam düşük değil o kadar bende giriyordum ama akıcı vs. 0'dı.
Zaten o oyunda çok büyük bir akıcılık beklemek saçma. Oyunun bugları var ve benim oyuncu bilgisayarımda bile bazen ani FPS düşüşü yaşıyor. Oyun Epic Games tarafına geçtiğinden beri böyle oldu.

7 GB benim için 2 dakikada iniyor. GFN Türkiye sunucuları 2 dakikada bile bağlanamıyor sıra var diye.

Zaten o oyunda çok büyük bir akıcılık beklemek saçma. Oyunun bugları var ve benim oyuncu bilgisayarımda bile bazen ani FPS düşüşü yaşıyor. Oyun Epic Games tarafına geçtiğinden beri böyle oldu.

Hocam akıcılık derken sistemden dolayı düşük FPS anlamında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı