Yorumunuz çok saçma. GeForce NOW'da ''sahip olduğun'' oyunları oynuyorsun. GFN sana oyun sağlamıyor.Yoksa Epic'te bedava hocam indir oyna.
Geforce Now oyunları ücretsiz vermiyor zaten. Kendi kütüphanenizde ki oyunları oynuyorsunuz.Yoksa Epic'de bedava hocam indir oyna.
7 GB benim için 2 dakikada iniyor. GFN Türkiye sunucuları 2 dakikada bile bağlanamıyor sıra var diye.10 Saniyede indirebiliyorsan buyur.
Zaten o oyunda çok büyük bir akıcılık beklemek saçma. Oyunun bugları var ve benim oyuncu bilgisayarımda bile bazen ani FPS düşüşü yaşıyor. Oyun Epic Games tarafına geçtiğinden beri böyle oldu.Hocam düşük değil o kadar bende giriyordum ama akıcı vs. 0'dı.
7 GB benim için 2 dakikada iniyor. GFN Türkiye sunucuları 2 dakikada bile bağlanamıyor sıra var diye.
Zaten o oyunda çok büyük bir akıcılık beklemek saçma. Oyunun bugları var ve benim oyuncu bilgisayarımda bile bazen ani FPS düşüşü yaşıyor. Oyun Epic Games tarafına geçtiğinden beri böyle oldu.
Toplamda 3 ay kullandım bi kere bile 20 saniyeden uzun sürmedi oyuna girmem. Siz şanssızmışsınız.7 GB benim için 2 dakikada iniyor. GFN Türkiye sunucuları 2 dakikada bile bağlanamıyor sıra var diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.