Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 8 Şubat 2020 #1 GeForce Now'u PC'me indirdim fakat sadece bazı oyunları destekliyor, istediğim oyunu seçmemin bir yolu var mı?
GeForce Now'u PC'me indirdim fakat sadece bazı oyunları destekliyor, istediğim oyunu seçmemin bir yolu var mı?
arifsezeraktas Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 193 Çözümler 4 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 8 Şubat 2020 #11 Eskiden kendim de keşfettiğim bazı yollarla bu mümkündü. GFN’e OBS yükleyip yayın yapıyordum 8K bitrate ile fakat son güncellemelerle birlikte şu anlık böyle bir yol yok, olacağını da sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Eskiden kendim de keşfettiğim bazı yollarla bu mümkündü. GFN’e OBS yükleyip yayın yapıyordum 8K bitrate ile fakat son güncellemelerle birlikte şu anlık böyle bir yol yok, olacağını da sanmıyorum.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 13 Şubat 2020 #12 Zireael14 dedi: Aylık 5 Euro muhabbeti vardı sanki. Para ödüyor musun? Genişletmek için tıkla... Satın aldıktan sonra hemen para kesmiyor 3 ay deneme var 3 ay sonuna kadar iptal edebilirsin hiçbir şekilde para kesmez ama geçerse direk kesiyor. Artı 0 Eksi
Zireael14 dedi: Aylık 5 Euro muhabbeti vardı sanki. Para ödüyor musun? Genişletmek için tıkla... Satın aldıktan sonra hemen para kesmiyor 3 ay deneme var 3 ay sonuna kadar iptal edebilirsin hiçbir şekilde para kesmez ama geçerse direk kesiyor.