GeForce NOW'da LoL ve CS:GO nasıl?

Kendiniz söylüyorsunuz 50 ping aldığınızı daha ne? Sadece GeForce NOW sunucusunun League Of Legends sunucusu ile bağlantısı 50 ms. Bir de buna sizin GeForce NOW sunucusu ile bağlandığınız ms ekleniyor. Ha eğlencesine oynuyorum, attığım skillerin tutmasının bir önemi yok isterse 1 saniye sonra gitsin diyorsanız tabii oynayabilirsiniz zevk meselesi.

Ayrıca durumun server ile alakası yok. Hem TR de hem EUW'de en az 50 ms alıyorsunuz.

Yok kanka 50 ms demiyorum 50 mgbit demiştim. LoL'de 30 alıyorum CS'de 70 80 arası.
Beyler yeniden sorma gereği duyuyorum. Şimdi LoL'de 30 ping CS'de 80 ping alıyorum. CS'yi en düşük ayarda 1024'te oynuyorum. Çok FPS olmasına gerek yok. Gecikme durumu nasıl? Bir de o bağlandığım bilgisayar 10 ms gösterip de yaptığım hareketleri geç uyguluyor mu?

Bir de ücretsini kullanmayı nasıl yapacağım? Bir ara denemeye çalışıyordum hep aynı sayfaya atıyordu beta süreciydi sanırım. Şu an bedava olanı deneyebiliyor muyum? Hızlı sıra buluyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı