Çözüldü GeForce NOW'da mod kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zepett8

Centipat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
M&B Warband oynayacağım. GeForce NOW'da mod kurup oynayabilir miyim? Oyunu Steam ile oynayacağım bu arada, hiçbir yolu yok mu?

Çözüm
Steam atölyesi içerisinde mod var ise abone olarak o şekilde oynayabilrisiniz. Hiç bir şekilde dosya indiremeyeceğiniz için ayrı olarak asla yapmanıza izin vermiyor.
Steam atölyesi içerisinde mod var ise abone olarak o şekilde oynayabilrisiniz. Hiç bir şekilde dosya indiremeyeceğiniz için ayrı olarak asla yapmanıza izin vermiyor.

Çözüm
Teşekkürler.

Geforce Now üzerinde oynarken mi yoksa direkt kendi bilgisayarımdan mı abone olmam gerekiyor?

Abone oldum, Geforce Now üzerinden oyuna girdim fakat oyuna girmeye çalıştığımda modlar yüklenmemiş bir şekilde yükleme ekranında kalıyor.

Tamamdır, çözdüm.

Son düzenleme:
Ready or Not oyununda ben oyun içinde modlar vardı abone olarak oynuyordum, Left 4 Dead 2'de de aynı şekilde. Bannerlord desteklemiyor olabilir. Geforce NOW mantığını hiç bir zaman anlamadım.

1-) İlk önce GeForce nowda Bannerlord'u açmadan Steam'den herhangi bir oyun açıyoruz.

2-) GeForce NOW'dan oyunu açtığımızda Steam arkada başka oyun açık diye uyarı vermeli. İptale bastıktan sonra Steam arayüzünü GeForce NOW üzerinden kullanabiliyoruz(10 dk kadar sanırım).

3-) Arkadaki oyunu kapattıktan sonra GeForce NOW üzerinden Steam arayüzünün sağ üsttünde bulunan profil resmine tıklayıp hesap değiştir diyoruz. Zaten tek bir hesaba tekrar girebiliyoruz.

4-) Hesabızıma tekrar girdikten sonra atölyeden istediğiniz modlara abone olup indirebilirsiniz.

Bonus: GeForce NOW da bu işlemi yapmadan önce kendi bilgisayarınızdan Bannerlord modlarına abone olursanız GeForce NOW'da hesap değiştirdikten sonra herhangi bir moda abone olup çıksanız bile diğer abone olduğunuz modları da indirecektir. Bir dakika kadar sürüyor bütün işlem ve her oyuna tekrar girdiğinizde yapmanız lazım.

Not: Sadece Steam atölye modlarına erişebiliyoruz.

Bannerlord için atölyeden bir iki moda abone oldum ve Geforce Now'dan Bannerlord'u açtığımda steamde güncelleme gerekli diye hata veriyor ve oyunu açmıyor. Ondan sonra sağ üstten hesap değiştire tıklayıp yeniden hesaba giriyorum modlara yeniden abone olunca modlar çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…