GeForce Now'da mouse gecikmesi

Ahm3tBey

Hectopat
Daha fazla  
GeForce Now'da ufakta olsa FPS tarzı oyunları etkileyebilecek bir delay var. Özellikle CS:GO, Apex ve Fortnite'da çok rahatsız edici oluyor. İnterntte araştırdım bunun bir çözümü varmış ama baktığım kaynaklarda pek doğru anlatılmamış. Bu mouse gecikmesini nasıl çözebilirim bilen varsa anlatabilir mi?

Sizin internetiniz ve o sırada sunucunun durumuna bağlı. FPS oyunları en azından hikayeli single oyunları oynamanızı öneririm. Multi'de sizin yaşadığınız gibi bende rahatsız olduğumdan oynamıyorum.

Sizin internetiniz ve o sırada sunucunun durumuna bağlı. FPS oyunları en azından hikayeli Single oyunları oynamanızı öneririm. Multi'de sizin yaşadığınız gibi bende rahatsız olduğumdan oynamıyorum.

Aynen The Witcher, Watch Dogs 2 gibi oyunlarda sorun olmuyor. İnternetle alakalı olduğunuda düşünmüyorum zaten Ethernet kablosu bağlı. Bahsettiğiniz diğer nedenlerden olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı