GeForce NOW'da nasıl Avrupa sunucusuna geçilir?

467838

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2021
Mesajlar
2.734
Makaleler
2
Çözümler
36
Yer
Türkiye, Konya
Arkadaşlar oyuna girebildim ama 16 Mbps internetle girdiğim için yaklaşık 300 pingle oynayabildim. Avrupa sunucusuna VPN olmadan nasıl geçiş yapabilirim onu sormak istiyorum çünkü Türkiye'ye göre daha iyi olduğu söyleniyor.
 
Boşa uğraşma sen ayarları yanlış yapıyorsundur Avrupa'ya göre kat kat daha iyi şu an bu hafta İstanbul sunucuları da açılacak zaten ayarlarını düzgün yapmanı öneririm.
 
Hesap oluşturup VPN ile Avrupa sürümünü ücretsiz olanını alıp sonra o hesaba girerek VPN'siz bir şekilde oynayabilirsiniz.
Wi-Fi kulanıyorsanız ve başkaları kulanıyor ise interneti 300 ping normal olabilir.

Ben internette aynı yöntemi görmüştüm fakat adam kendi mail adresinizi kullanmayın yurt dışına kayıtlı sahte mail adresi kullanın demişti kayıt olurken kendi mailimi kullansam sorun olur mu?
 
Boşa uğraşma sen ayarları yanlış yapıyorsundur Avrupa'ya göre kat kat daha iyi şu an bu hafta İstanbul sunucuları da açılacak zaten ayarlarını düzgün yapmanı öneririm.

Yapabildiğim en düşük ayarlar bu fakat sıradayken yapmıştım ayarları ama sıranın sonlarına doğru geldiği için yeniden sıraya girmedim. O yüzden olabilir mi şimdi girsem yenilenir mi?
 
Hocam bir ara 30 Haziran'da destek kesilecek diyorlardı ne kadar doğru bilemem ama bilginiz var mı?
Hocan öyleydi. Ben de 2-3 hafta önce Avrupa hesabıma baktığımda "30 Haziran'dan itibaren Game+ servisine yönlendirileceksiniz." yazıyordu ancak daha şimdi de denedim. Hala Avrupa sunucularında duruyor ücretsiz üyeliğim.
 
Konuyu hortlatmış gibi olmak istemem ama konuyu okuyanlar için yazıyorum. Sizde öyle çıkmasının nedeni Gameplus hesabı ile açılmış bir hesap. Eğer Avrupa sunucuları için VPN ile açarsanız hesabı o zaman seçenekler çıkıyor. O dönemde de VPN olmadan Avrupa sunucuları seçeneği vardı. Tek gereken diğer oturum açma seçeneği ile hesap oluşturmak.
1643189089185.png


Tarihi görmeniz için geniş aldım görüntüyü.
 

Geri
Yukarı