GeForce NOW'da oynarken yüksek ping oluyor

kevkeb

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GeForce NOW üzerinde oyun oynarken inanılmaz şekilde paket kaybı kare kaybı ve ping sorunu yaşıyorum. Kablolu bağlantıya geçtim hızım 50 Mbps her türlü GeForce NOW ayarını denedim ancak işime yaramadı. 1 yıldan fazla süredir aboneyim. İlk başlarda böyle sorunlar yoktu ancak son birkaç aydır belki daha fazladır kasmaktan oynanmıyor. Hiçbir çözümü yok mu bu sorunun?

Ağustostan beri feci şekilde paket kaybı alıyorum. Tahminimce Türk Telekom yurt dışı çıkışlarından kaynaklı. Öneri ayarlarım:
-Düşük ağa göre bağlantıyı iyileştir Kapalı.
-50 Mbps için bitrate'i en fazla 35 vermelisiniz ki evde sizden başkası kullanıyorsa 5'er Mbps azaltarak test edebilirsiniz.

Hız testi yaptığınızda vs performansta düşü görüyor musunuz? Yoksa sadece GeForce NO2 mı sıkıntılı? Eğer genel bir düşüş veya yavaşlama varsa servis sağlayıcınızla görüşmelisiniz.

Hocam genelllikle GeForce NOW da sorun var hep genel internette yok.

Ağustos'tan beri feci şekilde paket kaybı alıyorum. Tahminimce Türk Telekom yurt dışı çıkışlarından kaynaklı. Öneri ayarlarım:
-Düşük ağa göre bağlantıyı iyileştir kapalı.
-50 Mbps için Bitrate'i en fazla 35 vermelisiniz ki evde sizden başkası kullanıyorsa 5'er Mbps azaltarak test edebilirsiniz.

Evde yalnızken bile aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı