Geforce Now'da paket kaybı oluyor

Demeanour

Hectopat
Son 1 ay içinde GeForce Now üzerinde oyun oynarken ani takılmalar olduğu için mouse dönmüyor ve oyunlar oynanmaz hale geliyordu. Bunun sebebinin paket kaybı olduğunu öğrendim. Bu paket kaybını nasıl düşürebilirim ?

Sorunun paket kaybı kaynaklı olduğuna emin misiniz? Bende de aynı sorun var paket kaybı testi yaptığımda %0 sonucunu alıyorum fakat ne yaparsam yapayim bi noktada mouse kontrolünü kaybediyorum

Sorunun paket kaybı kaynaklı olduğuna emin misiniz? Bende de aynı sorun var paket kaybı testi yaptığımda %0 sonucunu alıyorum fakat ne yaparsam yapayim bi noktada mouse kontrolünü kaybediyorum
Evet. Oyun içinde CTRL+N yaptığımda ne zaman takılma olsa paket kaybı anlık olarak artıyor ve mouse o anda takılıyor ve 1-2 saniye sonra düzeliyor. Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı, doğru düzgün oyun oynayamıyorum bile.

Tesekkurler Ctrl+N'yle kontrol edebilecegimizi bilmiyordum bi dahaki girişimde kontrol edecem ben de, GeForce Now destegine de yazdim geri dönüş alamadim umarim düzeltirler en yakin zamanda bu durumu cidden sinir bozucu

Tesekkurler Ctrl+N'yle kontrol edebilecegimizi bilmiyordum bi dahaki girişimde kontrol edecem ben de, GeForce Now destegine de yazdim geri dönüş alamadim umarim düzeltirler en yakin zamanda bu durumu cidden sinir bozucu
Geri dönüş aldığınızda haber verebilir misiniz? Belki çözüm sunarlar veya işimize yarayacak bir kaç bilgi verirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı