GeForce NOW'dan VAC ban yenir mi?

293735

Kilopat
Makaleler
15
GeForce NOW ile Steam'den oyun oynamak istiyorum fakat aynı bilgisayarı kullanan 2 tane hesaptan biri hile açarsa diğeri de ban yiyor diye biliyorum. Benden önce oynayan kişi hile açarsa ben de ban yer miyim? Ve ya oyun dosyalarına müdahale ederse ban yer miyim? Güvenemediğimden kullanamıyorum. Bu arada 1 saatlik ücretsiz oynama hala geçerli mi? PC'nin açmadığı hikayeli oyunları günde 1 saat oynayarak bitirmeyi düşünüyorum.

Ban yemezsin. Ek olarak bahsettiğin deneme süresi GAME+'da 30 dakika oldu ve şöyle çalışıyor, sen açıyorsun oyunu giriyorsun 30 dakika oynuyorsun. Sonra seni oyundan atıyor ama tekrar girip bir yarım saat daha oynuyorsun. Öyle öyle istediğin kadar 30 dakikalık periyotlar halinde oynayabilirsin.

Ban yemezsin. Ek olarak bahsettiğin deneme süresi GAME+'da 30 dakika oldu ve şöyle çalışıyor, sen açıyorsun oyunu giriyorsun 30 dakika oynuyorsun. Sonra seni oyundan atıyor ama tekrar girip bir yarım saat daha oynuyorsun. Öyle öyle istediğin kadar 30 dakikalık periyotlar halinde oynayabilirsin.

30dk azmış, değmez o zaman kullanmaya. Eskiden 1 saati diye biliyorum.

Ban yemezsin. Ek olarak bahsettiğin deneme süresi GAME+'da 30 dakika oldu ve şöyle çalışıyor, sen açıyorsun oyunu giriyorsun 30 dakika oynuyorsun. Sonra seni oyundan atıyor ama tekrar girip bir yarım saat daha oynayıp öyle öyle istediğin kadar 30 dakikalık periyotlar halinde oynuyorsun.
1 saat bekle yarım saat oyna belki 1 buçuk. Sadece deneme amaçlı girilmeli yarım saatle hiçbir iş görülmez.

Aynen, güncel oyunların yükleme ekranları 2-3 dk sürüyor bir de oyuna ayar yapsan 2 dk. Kafadan 5dk gidiyor kaldı, oyun için 25dk kalıyor. :D
Bilgisayarı hiç olmayan birisi için yine iyi :) Uzaktan eğitim döneminde yardımıma koşmuştu. Hitman'i bitirmiştim.

Yarım saatlik periyotlarla günde 5 6 saat oynayabilirsin.

Bilgisayarı hiç olmayan birisi için yine iyi :) Uzaktan eğitim döneminde yardımıma koşmuştu. Hitman'i bitirmiştim.

Yarım saatlik periyotlarla günde 5 6 saat oynayabilirsin.
Asıl sıkıntı sıraya girme olayı 1-2 saat sıra bekle 25dk oyna. Bayağı kötü. Ucuzundan internet kafeye ve ya ps kafeye gitmek daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı