GeForce NOW'ın durumu nasıl?

Teşekkür arkadaşlar bilgilendirmeler için. Bende alayım o zaman ya en azından 1 ay şans vereyim. Dediğim gibi çiçeği burnunda "oyun" sahibiyim AC Odyssey, SGCW 1 ve 2 oynamak istiyorum yarım kaldılar laptobu satınca. Beğenirsem kafama göre devam ederim.
Huawei matebook d16 mevcut, işlemci ekran kartı var maalesef ama wi-fi 6 destekli. Dediğinize göre pek sıkıntı yaşayacak gibi durmuyorum.

Ben en son indirim koduyla 3 aylık aldım yaklaşık bir ay önce. Platformla ilgili bir sıkıntım yok, benim internetten dolayı pikselleşiyor bazen ama onun dışında sorun yaşamıyorum.

Benim GFN ile ilgili şahsi fikrim şu şekilde, genellikle oyunları bu zamana kadar üst düzey PC'lerde oynamış insanlara GFN'ın verdiği görsellik çamur gibi geliyor ve en ufak takılmaya, pikselleşmeye tahammülleri yok ama ben ve büyük ihtimalle çoğunluk gibi oyunları hep patates bilgisayarlarda kasarak oynamış insanlar için GFN'ın verdiği performans üst düzey, yani olay kişiden kişiye inanılmaz değişebiliyor, en iyisi deneyip kendiniz karar vermek ama yine de kendi deneyimimi söyleyecek olursam AC Odyssey'i 35 Mbps VDSL internet ile gayet akıcı bir şekilde oynamıştım.

Önceden sıra bekletiyordu. Şuan pek denk gelmiyor sıra bekleme.

Turkcell den önce avrupa serverlarında daha iyiydi bence

Güzel bir model. İyi oyunlar dilerim

Güzel bir model. İyi oyunlar dilerim
Bende baya beğeniyorum. Gayet şık bir model. Tam bir work & study tarzı laptop. LoL gibi sistem gereksinimi yüksek istemeyen oyunlarda da genelde 130-140fps, kalabalıkta da 105-110'a düşüyor benim için fazlasıyla yetiyor. Teşekkür ederim daha GFN almadım ama

İlife CX7 laptop ile kullanıyorum şu an gayet iyi 50Mbit internet ile rahat rahat Rainbow, CS:GO, LoL ve diğer oyunları akıcı bir şekilde oynadım gecikme problemi yok, parasını fazla bulsamda şu anki performansı tat edici, umarım yakın zamanda PUBG ve CoD'da gelir.

Şuan alacağım zaten sanırım. LoL oynandığını bilmiyodum. Gecikme yaşanmıyor mu gerçekten ? Hiçbir fps düşüşü yaşanmıyor mu oyunlarda ? Yada istediğimiz oyunları 2k'da oynayabiliyor muyuz mesela, 2K monitörüm var çünkü.
Maalesef paketi satın aldım ama rezalet bir deneyimle karşı karşıyayım. 2 oyun denedim 2'sinde de takılmalar ve 60 fps'in altında bir deneyim yaşattı.

Son düzenleme:
Yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda tabiki de fps düşüşü yaşanıyor. Örneğin; Far Cry 5'i orta-yüksek ayarlarda 60 fps rahatlıkla oynatıyor ama sürekli fps drop da yaşanıyor. Bir diğer örnek Cyberpunk. Cyberpunk'da grafik ayarın ne olursa olsun 45 fps kilidi var. Aksiyon anlarında ve yağmur yağdığında 20-25 fpslere düşüyor. En bariz fps drop yaşadıklarım bu iki oyundu. Bir diğer sorunuza gelirsek, gecikme elbette var ama çok dikkatli biri değilsen gecikmeyi hissetmezsin bile. Türkiye'deki Gameplus+ servisinde 2k ve 120hz oynama desteği yok. Global versiyona bu hafta RTX 3080, 2k ve 120hz desteği geldi ama ayrı bir paket olarak satılıyor. 6 aylık fiyatı 100 dolar. İleride olur da Gameplus'a gelirse fiyatı çok tuzlu olur. Tuzlu olmasını geçtim verdiğiniz fiyata da kesinlike değeceğini zannetmiyorum. Çünkü Geforce Now kütüphanesinde oyun sayısı çok sınırlı. Belli başlı oyunları oynadıktan sonra bir boşluğa düşüyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki oynayacak oyun kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…