Katılıyorum buna. FPS, moba vb. oyunlar oynanacak gibi değil, hikayeli oyunlarda akıcı gidiyor. Odyssey ve Control oynamıştım Geforce Now ile hiç sıkıntı yaşamadım neredeyse. Hatta pc b*k gibi olduğu için 5ghz bandında wifi bağlantısı yoktu, telefonu USB ile bağlayıp wifi5 bağlantısını aktarıp oynuyordum ikisini de ksdjksjds. Çok nadir görüntü bir bozuluyor gibi oluyordu, hani canlı yayınları otomatik görüntü ayarlarında izleyenler bilir o bozulmayı 4-5 sn sürer geri gelir öyle birşey. Açıkçası 3 aylık paketler aldım hep ve sıra bekleme gibi bir mevzuyla da daha önce bir kere bile karşılaşmadım belki de ben şanslıyımdır bilemiyorum. Oyunu kapatıp geri açarsam bir iki kişi diye sıra gösterip 1 dk bekletmeden geri oyuna alırdı bir de, aklıma gelen eksi diyebileceğim şey budur valla. İnternetim de aham şaham bir internet değil 25mbps hızında. 720p60 ayarlarda gayet iyi oynatıyordu. 35mbps internetim var şuan 1080p60 hala gayet iyi. Sağlayıcım da o nefret ettiğimiz telekom hani ona rağmen.