GeForce Update'den sonra masaüstü resmi yeşil oluyor

aybrkync

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Son NVIDIA GeForce Update'inden sonra bazı garip sorunlar yaşıyorum. Masaüstünde yenile yapınca masaüstü resmi yeşile dönüyor, diğer simgeleri görebiliyorum. (Görev çubuğu, bilgisayarım, geri dönüşüm kutusu vs.) Format attım az önce tekrar yaşadım. Fare ile üzerinde gezdirdiğimde eski masaüstü resmim gezdirdiğim yerlerde tekrar açılmaya başlıyor. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir? Formattan sonra en günceli mi yükleyerek denediniz yoksa eski sürümü mü? Yazılımsal bir problem olup olmadığını anlamak için DDU kullandıktan sonra eski sürümü kurmayı deneyebilirsiniz.

Ekran kartınız nedir? Formattan sonra en günceli mi yükleyerek denediniz yoksa eski sürümü mü? Yazılımsal bir problem olup olmadığını anlamak için DDU kullandıktan sonra eski sürümü kurmayı deneyebilirsiniz.

Ekran kartı MSI GTX 1080.
Format attıktan sonra en güncelini NVIDIA driver sitesinden kurdum. FurMark testinden 7500 puan aldı. Sizce tekrardan DDU ile yeni kurulum yapmama gerek var mı?

Format attıktan sonra bu hatayı aldığınız için konu açıyorsunuz, çözüm olarak sorunun yazılımsal mı veya donanımsal mı olup olmadığını anlamak adına bunu öneriyorum. Format atın demiyorum, DDU ile yazılımı kaldırıp eski sürümü kurun, aynı sorun yoksa yazılımsaldır diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı