gelbura.com rezilliği

VentusCN

Hectopat
Daha fazla  
Perşembe günü 28.04.2022 18:34:08 tarihinde gelbura.com dan ID-COOLING SE-224-XT sipariş ettim. Ürünün ilan kısmında 1 gün içinde kargoya teslim edileceği yazıyor. Cuma günü oldu ve ürünüm halen hazırlanıyor aşamasındaydı. Ben de destek talebi oluşturdum ve ürünüm kargoya verildi mi verilmediyse ne zaman verileceğini sordum. Siparişimin bayram tatili dolayısıyla 05.05.2022 perşembe günü kargoya verileceğini söylediler. Şuan bile ürünün ilan kısmında 1 iş gününde kargoya verileceği söyleniyor. 1 hafta gecikmeli kim ürün almak ister ? Madem o kadar geç kargoya verilecek neden sitede yazmıyor ? Siparişimi iptal etmek istediğimde ise sitede siparişim hazırlanıyor gözüktüğü için siparişi iptal etme seçeneği yok. Ben mağdur oldum başka arkadaşlar mağdur olmasın iyi günler.

Böyle bilinmedik yerlerden alışveriş yapmayın bence, sitenin ismi bile korku veriyor.
Site güvenilir. ID Cooling distribütörü. Daha önce alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Birçok kişi de alışveriş yaptı buradan.

Arkadaşın yaşadığı durum şanssızlık. Cuma günü kargoya verilmesi gerekirdi o doğru. Ama site güvenilir.

Perşembe günü 28.04.2022 18:34:08 tarihinde gelbura.comdan ID-Cooling SE-224-XT sipariş ettim. Ürünün ilan kısmında 1 gün içinde kargoya teslim edileceği yazıyor. Cuma günü oldu ve ürünüm halen hazırlanıyor aşamasındaydı. Ben de destek talebi oluşturdum ve ürünüm kargoya verildi mi verilmediyse ne zaman verileceğini sordum. Siparişimin bayram tatili dolayısıyla 05.05.2022 perşembe günü kargoya verileceğini söylediler. Şu an bile ürünün ilan kısmında 1 iş gününde kargoya verileceği söyleniyor. 1 hafta gecikmeli kim ürün almak ister? Madem o kadar geç kargoya verilecek neden sitede yazmıyor? Siparişimi iptal etmek istediğimde ise sitede siparişim hazırlanıyor gözüktüğü için siparişi iptal etme seçeneği yok. Ben mağdur oldum başka arkadaşlar mağdur olmasın iyi günler.

Şu an çoğu yer böyle herkesin kafası karışık.

Zaten araştırarak sipariş ettim site güvenilir buna eminim benim yaşadığım şanssızlık . En azından sitenin bunu telafi etmesini beklerdim ne biliyim belki bir indirim kodu ama cevap olarak 5 mayısta kargoya verileceğini söylediler çok garip.

Hocam bu kadar sert çıkmak yerine biraz hoşgörülü davransanız daha iyi olurdu. Bir aksilikten ötürü kargoya verilemeyen ürünü mecburen bayramdan sonraya ertelemek zorunda kalmışlardır. Aynı yerden ürün sipariş ettim ve sorunsuz ulaştı.
Pazartesi verilebilse gene umursamazdım ama kim 1 hafta gecikmeli ürün almak ister ki ? Bu yüzden böyle bir konu açtım en azından bayram zamanlarında sipariş verirken insanlar dikkatli olsunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı