Gelbura memnuniyeti

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Gelbura üzerinden Moza Racing dd R9, Moza FSR direksiyon ve Moza crp pedal aldım. Siparişi pazar günü 6 taksit ile verdim fakat ödeme esnasında beni 3D güvenlik kodunu girdikten sonra geri ödeme sayfasına attı. Siparişlerim kısmında sipariş gözükmüyordu fakat işlem provizyona alınmış ve limitimden ücret düşülmüştü. Gelbura'ya yazdım ve pazar günü müşteri hizmetleri çalışmamasına rağmen beni aradılar. Bunun kendi sistemlerinden kaynaklı olduğunu, ödemenin onlara geçtiğini ve Havale/EFT sipariş seçeneğiyle tekrar sipariş vermemi istediler. Ben siparişi oluşturdum ve ödeme yapmadım. Ardından siparişi onaylayıp hazırlayıp kargoya verdiler.

Eğer işlemi iptal etmiş olsaydım 6 taksit şeklinde geri ödemeyle iade olacağından ve limitimin yetersizliğinden tekrar sipariş veremeyecektim. Böyle bir çözüm sundukları için çok memnun oldum ve ayrıca çok ilgiliydiler. Müşteri hizmetlerinden Ali Bey benimle telefon numarasını paylaşıp bizzat ilgilendi ve bunun için ona da çok müteşekkirim.

Kargolamaları çok iyi değildi fakat ürünler zaten yeterince korunaklı olduğundan bir sorun olmamış. Ayrıca kutunun üzerine 1/2 yazarak kargonun iki parça olduğunu belirtmeleri sayesinde 2.kargoyu da kargo firmasından ayrıldıktan hemen sonra dönüp aldım. Yoksa kargo firması 2. kargodan haberdar bile değildi. Bu arada fatura hem fiziki hem elektronik şekilde yollandı ve taksitli ödemeye göre kesilmiş bir fatura vardı. Ürünlerin incelemesini de simülasyon kokpitimi kurunca yapacağım.

1.jpg

.1.jpg

.2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı