Amazon'un müşteri memnuniyeti

clazz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sipariş verdiğim ürünün fiyatı düşünce hesabıma indirim miktarı kadar hediye kartı tanımlanmış. Gerçekten beni çok şaşırttı. Uzun süre aradan sonra ülkemizde böyle müşteri memnuniyetinin düşünülmesi beni çok etkiledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

1664812252265.png

Sipariş verdiğim ürünün fiyatı düşünce hesabıma indirim miktarı kadar hediye kartı tanımlanmış. Gerçekten beni çok şaşırttı. Uzun süre aradan sonra ülkemizde böyle müşteri memnuniyetinin düşünülmesi beni çok etkiledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 1534697

İlk gördüğümde bende çok şaşırmıştım Amazon'dan pek alışveriş yapan biri değilim yurt dışından mekanik klavye almıştım fiyatı düşünce parası hem kartıma hem de Amazon hesabıma %50 %50 olarak geçmişti.

Aldığın ürünü Amazon satıcı değildir büyük ihtimalle çünkü fiyat ta ciddi düşüş olduğu için iade etmişler Amazon fiyatta çok aniden aşağı çekmez aldığın ürün satan kişi Amazon'un deposunu kullanıyordur onlarda görüyor böyle durumları şikayet falan oldu mu böyle incelikler yapıyorlar.

1664824631507.png

Bana da bugün böyle bir mail geldi, bayağı bir şaşırdım açıkçası. Kulaklığı 350 TL'ye almıştım ve böyle bir düşüş de göremedim. Amazon'da stok yok zaten :D

Geçen hafta da yırtık ve ezilmiş gelen kitapları iade almadan, hatta kanıt fotoğrafı istemeden yenisini göndermişlerdi. Gerçekten Türkiye'nin haketmediği bir firma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı