Geleceğe dair hedefim veya hayalim yok

Şimdi gelecekte doktor olacaksınız fakat 30 yıllık binada oturuyorsunuz. Deprem olursa mezara girersiniz.
Yoldan geçerken araba çarpabilir, kafana saksı düşebilir, hastalanabilirsin, ayağın kayar kafan yarılır.
Bu şekilde bin tane ihtimal var, sırf bunlar olabilir diye iyi bir meslek için uğraşmayalım mı hocam?

Türkiye'de ne doğru işliyor? 30'luk yolda arabalar 100 ile gidiyor. Daha geçen gün bir genç öldürüldü. Onun hayalleri ne olacak?

Evlenmedigin surece mutlu olucaksin. Evlenmessen her turlu mutlu olursun. Evlenip yuk altinda dar hayat yasamaktan iyidir.

Türkiye'de ne doğru işliyor? 30'luk yolda arabalar 100 ile gidiyor. Daha geçen gün bir genç öldürüldü. Onun hayalleri ne olacak?
Kardeş bakış açın çok bozuk. Böyle oluyor diye oturup bekleyemeyiz. Şu ihtimali neden göz ardı ediyorsun; bir diş hekimi vefat ettiyse geriye kalan milyonlarcası paraya para demiyor. Birine mi bakalım milyon kişiye mi?

Ben Türkiye için konuşuyorum. Türkiye'de insan hayatı sinekten değersiz.

İnsanın mutlu olabilmesi için yüksek maaş, güzel bir eş, mutlu bir aile gibi şeylere ihtiyacı yok. İnsan kendi kendine de mutlu olabilir. Düşük beklenti her zaman en iyisidir. Büyük beklentilere girip o beklentileri karşılayamadığında dünyan yerle bir olur. Lakin düşük beklentide büyük işler başarırsan o zaman dünya sana Cennet gibi gelmeye başlar. İçin rahat olsun dostum sen ne anormalsin ne de yanlış giden bir şeyler var. Sen sade minimalist, kendi ufak dünyasında mutlu olmak isteyen bir bireysin o kadar

Geleceğe dair sadece benim mi umudum var ? Her ne olursa olsun kendime güveniyorum.Ugraşıyorum vb. Herşeye umudunuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…