Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #1 Sizce geleceğin bilgisayarı laptop mu olacak masaüstü mü? Konu hakkındaki görüşlerinizi yazmanızı bekliyorum hepsini okuyacağım Lütfen ankete oy vermeden de geçmeyin.
Sizce geleceğin bilgisayarı laptop mu olacak masaüstü mü? Konu hakkındaki görüşlerinizi yazmanızı bekliyorum hepsini okuyacağım Lütfen ankete oy vermeden de geçmeyin.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 1 Haziran 2020 #2 Laptop ama masaüstü gücünde.
KS KS Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Chefchaouen dedi: Laptop ama masaüstü gücünde. Genişletmek için tıkla... Bir de şarj sıkıntısı olmasa tadına doyum olmaz .
Chefchaouen dedi: Laptop ama masaüstü gücünde. Genişletmek için tıkla... Bir de şarj sıkıntısı olmasa tadına doyum olmaz .
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Haziran 2020 #4 Geleceğin bilgisayarları saat veya gözlük içinde olacaklar
KS KS Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Geleceğin bilgisayarları saat veya gözlük içinde olacaklar Genişletmek için tıkla... Saat ve gözlükten CS mi oynayacağım?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Geleceğin bilgisayarları saat veya gözlük içinde olacaklar Genişletmek için tıkla... Saat ve gözlükten CS mi oynayacağım?
4 4EVA1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #6 Ben holografik ekranlı olsun isterdim
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Haziran 2020 #7 Bence ikisi de olmayacak. 5G ile sadece internet olacak gibi şeyler söylüyorlardı.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Haziran 2020 #8 CS'yi simülasyondan oynayacaksın. Çok güzel gelişmeler yaşanıyor her gün. Ben hologramlı sistemleri görebileceğimi düşünüyorum.
CS'yi simülasyondan oynayacaksın. Çok güzel gelişmeler yaşanıyor her gün. Ben hologramlı sistemleri görebileceğimi düşünüyorum.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 1 Haziran 2020 #9 @Teyarev Half-Life oynuyorsun ama
KS KS Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #10 Ribozom dedi: Bence ikisi de olmayacak. 5G ile sadece internet olacak gibi şeyler söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden oynayacağız? marcel'o dedi: @Teyarev Half-Life oynuyorsun ama Genişletmek için tıkla... 98 yıl oyununu artık 5 g de oynar mıyız bilmiyorum Ve ya holografikte .
Ribozom dedi: Bence ikisi de olmayacak. 5G ile sadece internet olacak gibi şeyler söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden oynayacağız? marcel'o dedi: @Teyarev Half-Life oynuyorsun ama Genişletmek için tıkla... 98 yıl oyununu artık 5 g de oynar mıyız bilmiyorum Ve ya holografikte .