Geleceğin Bitcoin'i BitcoinZ

Evet yatırım geleceğe yapılır. 10 liraya tarla alırsın 10 yıl sonra ya 10bin lira olur ya da 10 lira etmez. Eskiden mi o günler geleceğe yatırım. Geldiğimiz bu durumda biz günü kurtarmaya çalışıyoruz. Ayrıca geleceği çizenleri anlamak çok zordur inşallah yanılmazsınız.🙏not: Ayrıca ben geleceği çizen kişilerin forumlarda olmayacağına inanıyorum diğer ekonomi forumları dahil sizinkisi çöle mayalamak gibi olmuş.
 
Mantığını, teknolojisini neredeyse hiçbir özelliğini anlatmamışsınız. Piyasada 9000 tane coin var ve binlerce coin Bitcoin 2.0 gibi kelimeler kullanarak yatırımcı toplamaya çalışıyor.
daha fazla özellik için link bıraktım
Hocam sorun burada yani 1 milyar arz diyelim mesela Bitcoin bütün coinler piyasada şu anda sonra ne olacak hani sanki bir anda patlayacakmış gibi geliyor bana
Tüm ülkelerin tek tek kripto parayı yasaklaması gerekiyor onun için. Amerika bu kararı almadığı sürece olumsuz etki edeceğini düşünmüyorum
Peki bu arzı kim belirliyor piyasaya bu coini üretenler coin tavan yapınca 10 katı kadar süremezlerler mi?
Sanırım algoritma baştan kodlanan bişey. sonradan coin yakılıyor ama normalin üstünde sürme konusu hakkında bilgim yok.
 
Son düzenleme:
Tamamen organik büyüyor arkasında reklam yapabilecek bir official örgüt olmadığı için şu anda bir community coin diyebiliriz.
Coin'lerde bu pek de iyi bir şey değil açıkçası. Pazarlayan kişiler olmalı. Bitcoin böyle büyüdü; aktif topluluk bu coin'i birilerine tanıttı ve geçerlilik sağladı.

Coinmarketcap üzerinden baktığınızda o kadar market değeri olmadığını farkediyorsunuz. Shit coin olduğu düşüncesine kapılıyorsunuz. Sonra bu coin 1 hafta içerisinde Twitter etiketleri, community paylaşımları ile desteklenip Coinmarketcap Trending listesinde 4. sırayı almayı başarıyor. Takipçi listesi 2.300'den 1 haftada 3.330'e çıkıyor. Şu ana kadar iyi kötü bir takipçi listesi oldu. Fakat henüz patlamamasının sebebi bu coinin sadece %44'ü mining edildi (180 gün içerisinde tedarik(Supply) %50'ye ulaşacak.)
Günde sadece 23.000$ işlem hacmi gören bir coin'in shitcoin olduğu düşüncesindeyim. Zaten grafiğe baktığımızda anlayabiliriz birilerinin para kazanma amacıyla bu coin'i piyasaya sürüp elini eteğini çektiğini. En basitinden tepe noktasında bile 200.000$ falan işlem hacmi olmuş.

Ayrıca beni Twitter'daki takipçi sayısından ziyade o coin'in yaptığı atılımlar alakadar ediyor. Örneğin Elon Musk'ın Bitcoin yatırımının olması.

Yatırım tavsiyesi değil ama ben olsam bu coin'e bulaşmam arkadaşlar. Bitcoin fork'larının tümü "Geleceğin Bitcoin'i" mottosu ile hareket ediyor ve Bitcoin'e kıyasla daha hızlı gönderimler sunuyorlar. Ne demek istediğimi CoinMarketCap grafikleri açıklıyor zaten.
 
Bitcoin %44 supply da iken kaçımız biliyorduk? Sayisi azalinca deger kazaniyor. Cunku suan kazinca 25 k kaziyorsun
Şahsen ben biliyordum. Ve o zamanlar hacmi de vardı. Evet sayısı azalınca değer kazanıyor fakat asıl değeri sağlayan şey geçerliliği, "market cap" diye geçen hede. Şu anda bu coin sadece Monopoly oynarken işime yarar.
 
Bu kazılıyor piyasaya her gun yeni btcz lar geliyor hepsinin degeri oldugu icin dogal olarak her gecen gun marketcap artiyor. 180gun sonra piyasada tam 10.5 milyar btcz olucak. First halving oldugu icinde hepsinin fiyatı 2 kat artar bana kalırsa. Market Capta ilk 1000 e girmesi yakındır.
 
Bu kazılıyor piyasaya her gun yeni btcz lar geliyor hepsinin degeri oldugu icin dogal olarak her gecen gun marketcap artiyor. 180gun sonra piyasada tam 10.5 milyar btcz olucak. First halving oldugu icinde hepsinin fiyatı 2 kat artar bana kalırsa. Market Capta ilk 1000 e girmesi yakındır.
Peki ya işlem hacmi? O nasıl artacak kullanıcı çekilmediği sürece? İşlem hacmi olmadığı için mining de karlı olmayacak ve miner'lar gidecek vesaire vesaire.

Bir coin kendini pazarlayamaz. Bir coin'i pazarlayan kemik bir tayfa olur. Bitcoin'i Bitcoin yapan mesele de bu. Berbere gitsek bile duyar olduk artık Bitcoin ve Ethereum kelimelerini. Neden? Çünkü Bitcoin'in televizyonda tartışılması sağlandı ve ekstradan konu bulmak isteyen kanal sahipleri Bitcoin vs. hakkında konuşmaya başladı. Bunu kendi kendisi yapamaz bir coin. Pazarlayan kemik tayfa olmalı. Eğer büyük isimler ile sükse yapılamaz ise o coin kendisini BitConnect'in de bulunduğu coin mezarlığına gömecektir.
 
Bitcoin'in merkezi yok ama sahibi var bu da ne demek oluyor adam yazılımına müdahale edip bozabilir yani değil mi belki de kurucusu yaşamıyor şu anda peki bu sistem kimin aracılığıyla kontrol ediliyor bilgisayar mı?
 

Geri
Yukarı