Estağfurullah, geçmişte çok katkım oldu fakat halihazırda benden daha az aktif olan bir üye var mıdır bilmiyorum. Şu an için konuşursak benden daha çok hakeden arkadaşlar var. Yine de çok teşekkür ederim. İnsanların aklına gelmek, hatırlanmak güzel.
Estağfurullah, geçmişte çok katkım oldu fakat halihazırda benden daha az aktif olan bir üye var mıdır bilmiyorum. Şu an için konuşursak benden daha çok hakeden arkadaşlar var. Yine de çok teşekkür ederim. İnsanların aklına gelmek, hatırlanmak güzel.
Arada sırada forumu boşlayabiliyoruz, normal de bir şey zaten. Fakat mesaj sayıların, çözümlerin, teknik anlamda bilgin gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Seni de yazmasam olmazdı
Gelecek için beni de uygun gördüğünüz için teşekkürler. Ancak ben zaten geleceği yaşamışım, artık gelecek sizlersiniz. Temennim fikri hür, irfanı hür, üreten ve örnek gençler olursunuz.
1 günlük ceza almıştım cevap yazamadım. Benim geleceğimi parlak olarak düşündüğünüz için teşekkür ederim. Umarım @nevtugardic ve @WoLeRm adlı kullanıcıların da kanallarının geleceği parlak olur.