Geleceğini en parlak gördüğünüz üye

Herkesi etiketleyim şimdi küslük olmasın.
@Bora Dere @Enes3078 mavi ekran analizcileri, @Samotne Ciasteczka @alyhisa kulaklık klavye vb. yardımcı olanlar. @RPM @246941 @PanzerTR sistem toplayanlar, @Mithat Berhan @Kayseri Mantısı @TÇB @Motionless IN White @Kokona Shiki @hadwiger @rohatbaba123 @PustiPowerV2 @PesimistKafa @Muhabbet Kuşu @Chloe Price her konu da yardımcı olanlar. Unuttuğum olduğunu zannetmiyorum :).
Hocam çok duygulandım beni etiketlediğinizi görünce 😂 .

Herkesi etiketleyim şimdi küslük olmasın.
@Bora Dere @Enes3078 mavi ekran analizcileri, @Samotne Ciasteczka @alyhisa kulaklık klavye vb. yardımcı olanlar. @RPM @246941 @PanzerTR sistem toplayanlar, @Mithat Berhan @Kayseri Mantısı @TÇB @Motionless IN White @Kokona Shiki @hadwiger @rohatbaba123 @PustiPowerV2 @PesimistKafa @Muhabbet Kuşu @Chloe Price her konu da yardımcı olanlar. Unuttuğum olduğunu zannetmiyorum :).
Ben genelde laptop ve kulaklık, klavye vb. bölümündeyim. Sistem toplamaya sadece @RPM konu açtığında giderim :D.

Sizi tanıyorum siz de beni tanıyorsunuzdur. Çok görmediğim için etiketlemedim sizi.
Evet hocam gerçekten de yardımınız dokunuyor. Ben buraya kimseyi etiketlemedim ama umursamadığımdan değil, o kişilerle iyi anlaştığımdan, zaten emek gördüysem elimden gelene kadar beğenirim. Ben de hem arkadaşım hem bu foruma katkıda bulunan birini etiketlemek istiyorum. 😃

@Kayseri Mantısı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı