PesimistKafa
Hectopat
Belki birileri beni etiketler diye aç gözlerle bakıyorum şu konuya.
Hocam çok duygulandım beni etiketlediğinizi görünceHerkesi etiketleyim şimdi küslük olmasın.
@Bora Dere @Enes3078 mavi ekran analizcileri, @Samotne Ciasteczka @alyhisa kulaklık klavye vb. yardımcı olanlar. @RPM @246941 @PanzerTR sistem toplayanlar, @Mithat Berhan @Kayseri Mantısı @TÇB @Motionless IN White @Kokona Shiki @hadwiger @rohatbaba123 @PustiPowerV2 @PesimistKafa @Muhabbet Kuşu @Chloe Price her konu da yardımcı olanlar. Unuttuğum olduğunu zannetmiyorum.
Ben genelde laptop ve kulaklık, klavye vb. bölümündeyim. Sistem toplamaya sadece @RPM konu açtığında giderimHerkesi etiketleyim şimdi küslük olmasın.
@Bora Dere @Enes3078 mavi ekran analizcileri, @Samotne Ciasteczka @alyhisa kulaklık klavye vb. yardımcı olanlar. @RPM @246941 @PanzerTR sistem toplayanlar, @Mithat Berhan @Kayseri Mantısı @TÇB @Motionless IN White @Kokona Shiki @hadwiger @rohatbaba123 @PustiPowerV2 @PesimistKafa @Muhabbet Kuşu @Chloe Price her konu da yardımcı olanlar. Unuttuğum olduğunu zannetmiyorum.
Gerçekten çok teşekkürler, ben de sizi genelde aktif görüyorum. Umarım hepimiz güzel yerlere geliriz.Unuttuklarımı da eklemek istiyorum.
@Kerem00 @Bora Dere @Enes3078 @Uton @706143 @Blacksidemre @Serendipity @alyhisa
Gene unuttuklarım olacak, biliyorum. Kusura bakmasınlar![]()
Sizi tanıyorum siz de beni tanıyorsunuzdur. Çok görmediğim için etiketlemedim sizi.Gerçekten çok teşekkürler, ben de sizi genelde aktif görüyorum. Umarım hepimiz güzel yerlere geliriz.![]()
Evet hocam gerçekten de yardımınız dokunuyor. Ben buraya kimseyi etiketlemedim ama umursamadığımdan değil, o kişilerle iyi anlaştığımdan, zaten emek gördüysem elimden gelene kadar beğenirim. Ben de hem arkadaşım hem bu foruma katkıda bulunan birini etiketlemek istiyorum.Sizi tanıyorum siz de beni tanıyorsunuzdur. Çok görmediğim için etiketlemedim sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.