Geleceğini en parlak gördüğünüz üye

@Samotne Ciasteczka @Bora Dere @Staj Yapan Donanımcı @Enes3078 @Mithat Berhan @360388 @Chloe Price @Ma'at (unutuyordum :))
Foruma emek veren ve insanlara yardım etmeye çalışan her üye benim gözümde değerlidir fakat daha fazla emek sarf edip, forumda daha fazla zaman ayıran, daha bilgili olan üyelerden aklıma gelenler bunlar.
Estağfurullah, geçmişte çok katkım oldu fakat halihazırda benden daha az aktif olan bir üye var mıdır bilmiyorum. Şu an için konuşursak benden daha çok hakeden arkadaşlar var. Yine de çok teşekkür ederim. İnsanların aklına gelmek, hatırlanmak güzel. :)

Estağfurullah, geçmişte çok katkım oldu fakat halihazırda benden daha az aktif olan bir üye var mıdır bilmiyorum. Şu an için konuşursak benden daha çok hakeden arkadaşlar var. Yine de çok teşekkür ederim. İnsanların aklına gelmek, hatırlanmak güzel. :)
Arada sırada forumu boşlayabiliyoruz, normal de bir şey zaten. Fakat mesaj sayıların, çözümlerin, teknik anlamda bilgin gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Seni de yazmasam olmazdı :)

ve @illedelinux.
Gelecek için beni de uygun gördüğünüz için teşekkürler. Ancak ben zaten geleceği yaşamışım, artık gelecek sizlersiniz. Temennim fikri hür, irfanı hür, üreten ve örnek gençler olursunuz.

Herkesi etiketleyim şimdi küslük olmasın.
@Bora Dere @Enes3078 mavi ekran analizcileri, @Samotne Ciasteczka @alyhisa kulaklık klavye vb. yardımcı olanlar. @RPM @246941 @PanzerTR sistem toplayanlar, @Mithat Berhan @Kayseri Mantısı @TÇB @Motionless IN White @Kokona Shiki @hadwiger @rohatbaba123 @PustiPowerV2 @PesimistKafa @Muhabbet Kuşu @Chloe Price her konu da yardımcı olanlar. Unuttuğum olduğunu zannetmiyorum :). @292941 ve @Akkuşlu özel üyelerimizden.

Bizi etiketleyen yok biz etiketleyelim bari :D.
@PustiPowerV2 @Kokona Shiki @bilinçli pars @Ellie Williams @Lux ultisi kullanan kedi @enonertetanem @Steve Rogers @TÇB @Kemânkeş- @Efe10 @rohatbaba123 listem epey uzunmuş, @hadwiger ya da @PanzerTR gibi hâli hazırda parlaklık dönemini yaşayan üyeleri etiketlemedim :D.
1 günlük ceza almıştım cevap yazamadım. Benim geleceğimi parlak olarak düşündüğünüz için teşekkür ederim. Umarım @nevtugardic ve @WoLeRm adlı kullanıcıların da kanallarının geleceği parlak olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı